A BMW tényleg ennyire csajozós kocsi?
Ott elhiszem, nidersachsenben meg VW van annyi mint a pelyva. De az utcában is van 2 Porsche, és nem boxter. De boxterre nem lenne elég a 2 kezem.
Nem mondtam hogy a BMW extra lenne. Minden töröknek az van ráadásul olyan hogy arra irigykedhetek. Öreg meg csak a magamfajta csórónak van, meg annak a németnek aki kimondottan a BMW-t szereti. Egyébként a VW a népautó, meg amiket írtam. Bár sváboknál meg azt láttam hogy nyáron megy a merci, télre meg rohangálósnak van nekik opel, Ford vagy valami keleti csoda kisautó.
"Hát meg ugye faterom már 20 éve él ott,talán jobban tudom mi a dörgés mint azért a legtöbben,ha nem haragszol meg érte:)"
Nem, mert én csak 6 éve élek itt. Nem tudhatom mi Volt az egybesülés elött. Azt csak az én faterom tudja elmesélni, aki az utóbbi 40 évben nagyrészt oda járt dolgozni bajorokhoz. De azt nem veszem alapul mert én nem szeretem a bajorokat, ö meg elfogult velük.
Tipikus, megint csak egy béemvés veri magát és csodálkoznak, hogy utálják őket.
Használtautón több bmw van eladó mint Ford akkor most melyik a népautó? Eladó Opel, Ford kb. megegyezik az általad istenített népautóval.
De legyen igazad, mégiscsak a világ legjobb autóját vezeted.
haverom fél éve vett egy patent, 25 éves BMW-t
azóta csomószor odamennek hozzá és beszélgetnek vele meg faggatják... a férfiak, hogy "de jó autó, hány lovas, milyen motor van benne, 100on mennyi alatt van?"
:DDDDDDDD
neki nem hozott e téren sikert a BMW
de hát a nők egy jó része mindig is bukott a csillogásra, és a gazdagságot vonzónak találják; amit reprezentálhat akár egy BMW is
"Használtautón több bmw van eladó mint Ford akkor most melyik a népautó? Eladó Opel, Ford kb. megegyezik az általad istenített népautóval. "
Most akkor mi van? Most több vagy megegyezik? Döntsd már el. Az skizofrénia egy fajtája, amikor az ember magával vitatkozik?
Trabantból per pill. 84 van, porschéból meg 439. Ebből akkor mit vonsz le.:DDD
Végülis ismertem egy ddr-es kazánfűtőt aki azt mondta hogy "BMW, Mercedes und audi sind Scheiße. Aber Trabi ist sehr gut!!!" (BMW merci és audi sz@r. De a trabi naggyon jó)
Azért 40 év kommunizmust még eltart egy darabig kiheverni.:)
Azért bírom az ilyen egybites embereket. Pont azt mondtam hogy nem veszem alapul hogy a fater mit mond, 40 év munka meg elfogultság sem tiszta infó. Erre mi megy át, gondolom a azt hogy fater meg 40 év, ennyit sikerült belőle levonni.
:)
Megint egy olyan kammer kérdés, amit szinte mindenki gondolkodás nélkül beszlopált.
Annyira baromság az apró betűs rész a kérdés alatt, hogy már fáj, nem tűnt fel?
Gerillamarketing. Lehet, hogy a következő kérdésében már az autó hirdetési linkjét is be fogja tenni (miután most felkeltette az álmodozók érdeklődését), bár ezek után, hogy elárultam mi a terve, nem fogja.
Láttam már itt a gyékán nem egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!