Mit vegyek ha azt akarom hogy a csajok nyomuljanak rám?
Tudom hogy nem mindeggyik ilyen de én pont az olyan csajokat keresem aki kezdeményező ha pénzt lát, de nem prostit akarok hanem ilyen golddigger ribiket.
Falura általában 3-mas Golfok is elég menőek, 4-es Golf az überkirályoknak van, de vannak csajok akik az E36-ost, vagy esetleg az E46-ost szeretik. Az újabb BMW-k például nem is tetszenek neik, és ez most nem vicc, saját fülemmel hallottam, mikor falun egy csaj ezt kijelentette. Meg olyat is hallottam egy másiktól (pasijának 1.4-es 3-mas Golfja van), hogy a VW a legjobb autó, de azon belül is csak a 3-mas Golf, és a többi nem jó, Audik is gyengék, stb, és ezt halál komolyan ecsetelte. Néha lealacsonyodok a szintjükre, és akkor ilyeneket hallok, egy élmény az egész.
2016. febr. 2. 22:15
4/15 anonim válasza:
Falura... Ez a dolog inkább városban szokott működni, de amúgy az ajánlott kategória: Régi prémium modellek, a léyneg, hogy külsőleg egyben legyenek... Valszeg hatalmas motor lesz bennük, de ha csak arra kell, hogy csajt felszedj bele, akkor annyit ki lehet bírni a tankolásnál is...
Az aranybányász nők nem arra hajtanak, hogy egyszer beülhessenek egy „csajozós” kocsiba, majd hálájuk jeléül az öledbe, hanem a gazdag tulajdonos millióira és magas életszínvonalára. Vehetsz 2 - 3 - 5 millióért egy autót, akkor se fognak az ilyen nők rád hajtani, hacsak nem számíthatnak arra, hogy hazaviszed őket a minimum 500 milliós villádba, feleségül veszed őket és havi egymillió forintot elszórhatnak a bankszámládról a válásig. Utána már még többet kaparinthatnak meg, ha ügyesek, a vagyon felét.
Amire te gondolsz az az eset, amikor a tini csajok elájulnak már attól is, ha valakinek van egy épületesebb autója. Ehhez meg nagyon elég egy jó passzban lévő olcsóbb autó (Astra, Clio, Focus, Golf, Megane, stb.). Drágább autót ne is vegyél, mert valamiből el kell tudnod vinni a városba a „Mekibe”.
2016. febr. 3. 01:40
8/15 anonim válasza:
"Ehhez meg nagyon elég egy jó passzban lévő olcsóbb autó (Astra, Clio, Focus, Golf, Megane, stb.)."
Nem ismeritek ti ezeket akkor. Konkrétan képesek egy 2009-2010 körüli Peugeotot vagy Reunaltot, akár Opelt is lef0sozni egy 97-es 1,6-os Passathoz képest például, de akár Golfhoz képest is. Nem vicc.
2016. febr. 3. 06:09
9/15 anonim válasza:
Vidéki műveletlen picsssaknak csak az 1.9tdi.....
2016. febr. 3. 19:00
10/15 egySanyi válasza:
Csakis ritka veterán kétajtós kerek lámpás autó legyen minimum 5000 cm3. Pl. Ifa, Robur...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!