Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szóljak emiatt a tulajdonosnak?

Szóljak emiatt a tulajdonosnak?

Figyelt kérdés

Szombat este iszonyatosan berúgtam, és hazafelé ledőltem egy padon.

Egy hatalmas csattanásra ébredtem, szinte kijózanodtam.

Egy tőlem pár méterre parkoló autóba belecsapódott egy másik, nagyon csúnyán összetört mindkettő.

Rá fél percre jött egy másik autó, ketten kiszálltak, a balesetező Ford kombiba bedobáltak minden letört alkatrészt, és az érkező Mercédesz kihúzta az utcából egy kötéllel, hátulról, majd elé állt, ott rákötötték, és elhajtottak/elvontatta.

Egy Opel Astra G volt az áldozat, ma láttam, ott áll szanaszét törve, de facebookon meg sehol sem láttam,hogy keresnék a károkozót.

Lehet felvették a kapcsolatot, ámbár nagyon gyorsan elhúzták onnét azt a Fordot.

A baj ugye,hogy én csak egy részeg ember voltam, de autószerelő szakmám van, és értek a kocsik típusához, ez biztosan egy Ford Mondeo kombi volt, valami M-es rendszámmal.(három M-es betűkombináció van a fejemben, ami hozzá tartozhat)

Tényleg nagyon be voltam rúgva, reggelig azt hittem csak álmodtam, de nem.

Tudom, nem sokat ér a szavam, de a tulajdonosnak segítség lehet.Igaz, azt se tudom ki a tulaj, de belefektetnék egy kis időt a felkeresésébe, ha mások,azaz ti úgy gondoljátok,hogy érdemes.

De kinevettetni nem akarom magam,hogy a kiütött részeg akar itt bármit is. (esetleg ha a tulajdonos elrángatna gyorsan a rendőrségre,hogy ott is mondjam el, ők gondolom húznák a szájukat)

2016. febr. 1. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem rúgj be megint, én azt tenném...
2016. febr. 1. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az előző válaszomért.

Szerintem valahogy vedd fel a kapcsolatot a tulajjal, mert szerintem addig úgyse nyugszol meg rendesen!(magamból indulok ki)

2016. febr. 1. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is megkeresném a tulajt. Biztos ott lakik valahol, ahol a kocsija parkolt.
2016. febr. 1. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Részletek, az "Egy lelkiismeretes alkesz emlékiratai" című önéletrajzi kisregény kiadhatatlan fejezetéből.

:D :D :D

2016. febr. 1. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
A tulaj helyében bármilyen értékelhető infónak örülnék, ha egy mattrészeg látott valamit, annak is.
2016. febr. 1. 21:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak elveszettem a mértéket, berúgni meg alkoholistának lenni nem ugyan az.Egyesek kipróbálhatnák itt is, talán értelmesebb dolgokat írnának :)

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 1. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne a tulajt keresd hanem menj be a körzeti kapitányságra és ott jelentsd hogy szemtanúja voltál egy balesetnek. Az opeles tuti megtette a feljelentést és így többet tudsz segíteni mintha nevek és lakcímek után kajtatnál.
2016. febr. 2. 07:12
 8/10 joco5582 ***** válasza:
Bizony, a rendőrkapitányság jobb ötletnek tűnik. Szerintem jobban is alszol majd utána. Te megtettél mindent
2016. febr. 2. 13:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Otthagytam az Opelen a telefonszámom,és,hogy mivel kapcsolatban van infóm.Nem hívott fel.(még)
2016. febr. 2. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem találta meg a cetlit...vagy még mibdig az autón van?
2016. febr. 3. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!