Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szólják le az emberek...

Miért szólják le az emberek az ilyen autókat?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, egy éve van jogosítványom.

Édesapámnak egy 2007-es Lexus RX400-a van, ha mentem valahová akkor ezzel mentem, lévén,hogy a családban nincs más autó.

Soha sem adta oda szívesen, de én szerettem ebben mutatkozni, hiába volt mindig baja a kocsinak, ez azért tekintélyt parancsoló, erős autó.

Egyszer véletlen lecsaptam a tükrét, amit nem volt olcsó javítani.

Ekkor mondta,hogy gyűjtsem a pénzt.

El is kezdtem gyűjteni, 200 ezerem volt, jött, kérdezte,hogy mennyim van, mondta,hogy hozzáad még 200-300-at, és kapok egy "új" autót.

Egy ismerősétől már szerzett is egy 1.0-es Swfitet, mondta,hogy ez való nekem.

400 ezerért elég jó, igazából nincs ellene kifogásom, még úgysem,hogy a "Lexusból ültem át".

Ahhoz képest még extrák is vannak benne, elektromos ablak, klíma, és bár szokatlan és sok extra hiányzik ami a Lexusban megvolt, de őszintén tetszik, örülök, hogy végre van egy autóm, amivel azt csinálok amit akarok.

De az első nap csak negatív kritikákat kaptam, az összes ember akinek érdekel a véleménye, azt mondta,hogy nem tetszik neki.

Nekem sem tetszik minden, 220 lóerőből lett 80, örültem volna egy valamivel erősebb autónak, de másnak még ez sincs...sőt egy barátomnak sincs saját autója, legtöbbjüknek még jogosítványa sincs.

Tudom,hogy 18 évesen ez így is nagy dolog, de nem értem,hogy miért kell leszólni?A legnagyobb pozitívum az volt,hogy "de legalább van" amit kaptam.

Aztán persze mindenki csak viccelt, de minden viccnek a fele igaz.

2015. szept. 25. 23:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Mert ilyen sznobok az emberek. Ne foglalkozz velük! Készülj fel, hogy a forgalomban is "leszólnak" majd! Bemennek eléd a körforgalomban, és ha előzni mersz, egyesek megsértődnek.
2015. szept. 25. 23:11
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Neked megfelel?

Ez a lényeg, a többiek véleményét meghallgathatod ugyan, de nincs jelentősége.

Kifogást mindenben lehet találni, ha történetesen nem Swift lenne az autód, hanem más, azt is meg tudja szólni, aki akarja.

Nem tetszik neki? - vegyen magának jobbat, amit fent is tud tartani

2015. szept. 25. 23:14
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Egyenlőre,valóban ez az autó való neked.Nekem is volt ilyen autóm és én nagyon szerettem.Kényelmes volt,jó volt vezetni is és stb...

A többiekel ne foglalkozz,hogy mit mondanak.Szerintem csak féltékenyek mert nekik nincs.Én dicsérném az autómat,már csak azért is előttük.

2015. szept. 25. 23:16
 4/19 anonim ***** válasza:
3%
Én maradtam volna a lexus elkuncsorgásánál... :D Vagy 400-ért egy másik autót vettem volna, de inkább a lexus. :D
2015. szept. 25. 23:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 1.3-as van Neked most.

Amúgy meg inkább dícsérendő mint megvetendő a hozzáállásod. Hidd el, vezetni, tapasztalatot gyűjteni is sokkal jobban fogsz itt tudni, ahol nincs annyi segítség.

2015. szept. 25. 23:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"De az első nap csak negatív kritikákat kaptam, az összes ember akinek érdekel a véleménye, azt mondta,hogy nem tetszik neki. "

Nem az ő kocsijuk, te örülsz neki az a lényeg.

2015. szept. 25. 23:39
 7/19 anonim ***** válasza:
1.0 Suzuki 54 Lovas, Az 1.3 8V 68 Lovas, az 1.3 16V 90 Lovas.
2015. szept. 25. 23:59
 8/19 anonim ***** válasza:
1.3-ból van 84 lovas is úgy tudom.
2015. szept. 26. 00:08
 9/19 Beviz Elek ***** válasza:

Suzukival kezdtem én is. Nagyon szerettem, hiszen az első saját autóm volt.

A pénz nem pótol mindent, örülök hogy abban is jól érzed magad, aki csak a küllemre megy, az az ember annyit is ér. Használd egészséggel :)

2015. szept. 26. 01:38
 10/19 anonim ***** válasza:
32%
Istenem, de jó világ ez, hogy 18 éveseknek épp az a legnagyobb problémájuk, hogy apukájuk milyen kocsit vesz nekik.... jó az a Swift, amire te használod arra meg pláne. Azok akik "beszólnak" miatta milyen autójuk van? Gondolom vagy semmilyen, vagy Suzuki, esetleg (a leggázabb lehetőség) egy 20 éves BMW-vel villognak, amiben annyi km van, mintha 40x megkerülték volna vele a Földet.
2015. szept. 26. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!