Miért csodálkozik azon, az ember, hogy 60-es tempónál árokba vágódott a hóban?
Most néztem a híradót, a tag árokba vágódott a kanyarban, és azt mondja nem mentem gyorsan, körülbelül 60-al.
Ez normális?Csak hallottam, nem láttam a felvételt, de szerintem normál körülmények között veszünk be 60-al egy kanyart (jó némi túlzással)
De ilyet minek nyilatkozik?Én a félig leolvadt,latyakos úton nem mentem 60-nál többel, nemhogy a kanyarban...
Nem tudjuk milyen kanyarról van szó, de mondjuk tényleg nincs miért felháborodjon.
Annyit tennék hozzá, hogy aki hülye, az a quattrós Audival is ugyanúgy az árokban köt ki, mert ugye az sem tapad jobban hóban, mint más autó, az előnye csak akkor jön ki, mikor gázt adsz: vagyis nem teszi keresztbe magát, hanem egyenesen megy az autó. Van aki megijed mikor elkezd csúszni az autó, és belefékez, ezután tuti az árok a végállomás. Pedig gázt kell adni, elsőkerekes, és összkerekes autónál is (hátsókerekesnél nem), és akkor elkerülhető a kicsúszás.
Mindenesetre, a tag nem mérte fel jól az útviszonyokat, ha kicsúszott, azt jelenti, hogy túl nagy volt a tempó, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!