Miért csodálkozik sok ember amikor kiderül hogy valaki lefizeti a vizsgabiztost forgalmin?
Meg kell tanulni vezetni feketén, jogsi nélkül aztán menni vizsgázni.
Akkor nem kell fizetni és ha jó vagy meg se tud buktatni, ha nem fizetsz meg úgyis megbuktat és feleznek az oktatóval a kötelezően előírt pótórákon, vagy százalékol belőle az oktató a vb-nak.
Amúgy a legjobb ha valaki más is ott van még veled amikor vizsgázol, nem csak az oktató, és a vizsgabiztos, hanem mondjuk egy ismerős.
Kérdésedre válaszolva :
Azért mert manapság nem életszerű amit írsz,nem lehet lefizetni a vizsgabiztost.
Melyik rizikózna meg pár tízesért (amiről minimum az oktató is tudna) egy esetleges rendőrségi ügyet,korrupciós botrányt,munkahelyről való kirúgatást?
Egyébként aki megbukik az okkal bukik meg.
Feszültek,idegesek?
Frászt.
Bénák.
Aki tud az tud és sok gyakorlással mindenki profi lehet.
Véleményem szerint.
Teljesen normális, hogy fizetnek.
És igazából az az elszomorító, hogy a vizsgabiztosok elvárják, hogy fizessenek.
Én elég jóba voltam/vagyok az oktatómmal, az mesélt olyanokat, hogy fülem farkam kettéállt.
Nálam is volt egy boríték, ha olyan embert fogtam volna ki, de szerencsére vizsga előtt kiderült, hogy nincs probléma.
És nem nagyon tudsz ellene semmit tenni, mert az oktató nem fog a vb-ellen mondani semmit, az ember meg letagadja.
(Általában a fizetős dolgot az oktató intézi, még vizsga előtt beszélnek, és akkor elmondja neki, hogy fizetni fog, és az oktató a kociban odaadja a borítékot...)
Én még azon gondolkodtam, hogy egy vizsga előtt megtudni, hogy olyan-e az ember, hogy lehet-e fizetni neki, és megbeszéled vele, hogy ha átmész akkor kap 20ropit.
És csak vizsga után adod oda neki.
Aztán meg miután beírta az M-betűt egy üres borítékot adni neki ami le van zárva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!