Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csodálkozik sok ember...

Miért csodálkozik sok ember amikor kiderül hogy valaki lefizeti a vizsgabiztost forgalmin?

Figyelt kérdés
Azok akik a vizsgáig eljutnak valószínű már tudnak vezetni , hisz az oktató nem engedné őket vizsgára amíg pl: a a stop táblánál tovább mennek.Az esetek 80 százalékában azért buknak meg a tanulók mert feszültek , idegesek a vizsga miatt , sokan annyira hogy váltani alig tudnak.

2012. márc. 11. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem és nem is fizettem volna. Azt hiszem lett volna hova fordulnom ha azért buktat meg mert nem fizettem neki. Nem én jártam volna rosszul, nekem nem létkérdés a jogosítvány, viszont neki létkérdés az állása.
2012. márc. 11. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a lefizetősdi részben csak legenda. Az oktatóm az egyik legkorrektebb Mo-n, és Ő alapból elítéli a lefizetést, szóba sem jön nála ilyen. Aki megbukik mind VALÓS indokkal bukik meg. Kb 1-2 eset van 3-4 havonta (vagyis mondjuk évi 3-4) amikor a VB tényleg genyó és direkt buktat igazából valós indok nélkül. Ez az összes vizsga kb kevesebb mint 1%-a lehet (ezt nem tudom pontosan csak sacc). A többi bukás mind valós, és az oktató is egyet ért vele. Sokan izgulnak (én is nagyon izgultam) de meg kell tanulni ezt is kezelni, azt hogy stressz helyzetben is megpróbálj nyugodtnak maradni. Ennyi erővel akkor egy államvizsgán is lefizeted az elnököt, merthogy nagyon izgulsz és nem tudsz odafigyelni? Ugyanmár...

Van sok szemét oktató, és a jelenlegi nyomott árak miatt mindenki trükközik ahogyan tud. A boríték sok esetben el sem jut a VB-ig. Az oktató elteszi, a vizsgázó meg a hit miatt eleve nyugodtabb és azért megy át (de nem a lefizetés miatt). A VB-nek nem éri meg a lefizetés, mert ha megbukik, akkor vége a dalnak, és VB-nek lenni nem olyan rossz meló annak fényében hogy igazán sok dolog nem kell hozzá, rendes bejelentett munkahely, még úgy fizet is és lehet kiskirálykodni.

Nem tudtam előtte vezetni és minden meglett elsőre lefizetés nélkül, pedig nagyon izgultam.

Vannak lefizethető VB-k nyílván, de szerintem koránt sem olyan magas számban mint ahogyan azt sokan hiszik. Nálam pl. rutinon tök jófej volt.

2012. márc. 12. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja igen még annyit hogy egy VB nem buktathat meg ha nem hibázol komolyabbat. Maximum behúz hibavonalakat, de a valóságtól nagyon elrugaszkodott tételeket nem írhat fel. Az oktatók valóban ismerik a VB-k egy részét hogy melyik milyen, rendes vagy genyó, melyiknél tud esetleg az oktató segíteni a vizsgázónak pl. szabad útvonalválasztással, stb...

Vannak olyan oktatók is, akik direkt úgy küldik el a tanulót vizsgára hogy még nem eléggé felkészült. A pótórák ugyanis drágábbak és itt hozzák be az addig felgyűlt veszteségeket a nyomott óradíjak miatt.

2012. márc. 12. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezek a lefizetős dolog Magyarország melyik részén működik? Elég ha megyét mondtok. Ahol én tanulok vezetni , itt ilyen nincs.
2012. márc. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!