Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érdemes jelezni a mögötte...

Hogy érdemes jelezni a mögöttem lévőnek, hogy kapcsold már le azt a kiba*"='! Távolságit?

Figyelt kérdés

Tegnap kilométereken át így jött mögöttem egy autós, SEMMIT nem láttam hátra, nem tudtam előzni mert nem láttam,hogy őt előzik e, és valahányszor belepillantottam a tükörbe kiégett a retinám.

Elsőnek egy pillanatra lekapcsoltam a teljes világításom (le, és azzal a mozdulattal fel) de nem vette a lapot.

Aztán jobb híján lehúztam az ablakom, és kinyújtott karral legyeztem egyet hátra, amire rájött,hogy talán zavar.Lekapcsolta, majd lemaradt egy 5-6 méterre, és visszakapcsolta.

Tudom,hogy ez egy hülye volt, és ez nem érti meg, de mi a jó megoldás egy ilyen esetben?Sötét volt már,így villoghattam volna, csak azt szerintem az előttem lévő félreérti, de a mögöttem lévő látta volna a fényt, bár neki biztos nem esett volna le ettől sem.

2016. jan. 24. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem távolságival ment. A tompítottja volt szarul beállítva. Rengeteg ilyen van. Minek piszkálni azt a lámpát, hát világít, nem?... T*köm kivan nekem is az ilyenekkel.
2016. jan. 24. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

jaj nemááá..

haladni szerettél volna, inkább megvakulsz, integetsz, dühöngsz...jobbra index, lassít, elenged, nem mutogat, nem ordít, nem villog...

ha elment szépen folytatod az utad. Nem vakítod, nem villogtatsz mögötte, hanem lenyugszol, és kis szíved öröm tölti el, hogy most másokat vakít.

ez nem minden órában fordul elő...megasztán lehet, hogy három disznó van a csomitartóban, meg hátul ül két böllér, úgyhogy nem is tud állítani sem, meg olyan koki, hogy jobb a békesség.

2016. jan. 24. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálumk haver hátramászik,résnyire felnyitja a kombi hátsó ajtaját,-van egy nagyon komoly Hella lámpába szerelt,koncerteken használatos stoboskópom,ipari vakucsővel-szivargyújtóra kalibrálva--ezt kidugja a résen- elég 3~4mp!
2016. jan. 24. 19:48
 14/14 veterán vas ***** válasza:
100%

Megoldás 1.

Te vagy Jenő az erő!

Keresztbe állsz előtte, aztán kiveszed a sofőrt az ujjnyira lehúzott ablakon, és közben ordítva elmagyarázod, hogy azért kapja ezt a három tucat pofont, mert elvakított.

Megoldás 2.

Te vagy a jamaicai lazacsávó.

Semmi sem érdekel akár vakulsz, akár nem. Gurulsz tovább, és közben szól a reggae. :)

Megoldás 3.

A verseny az életed!

Kinyomod a gázpedált a hűtőig, és úgy otthagyod a hülyegyereket az össze lámpájával, mint Szent Pál a bojnyikokat....

Pár perc múlva már csak rossz emlék a vakító fény.

(ja ehhez jól kell tudni vezetni)

Megoldás 4.

Te vagy a nyuszifül.

Elveszed a gázt, leirányjelzőzöl az első alkalmas helyen, és zokogva megfogadod, soha nem ülsz autóba sötétedés után.

Na válassz! :D

2016. jan. 24. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!