Hogy érdemes jelezni a mögöttem lévőnek, hogy kapcsold már le azt a kiba*"='! Távolságit?
Tegnap kilométereken át így jött mögöttem egy autós, SEMMIT nem láttam hátra, nem tudtam előzni mert nem láttam,hogy őt előzik e, és valahányszor belepillantottam a tükörbe kiégett a retinám.
Elsőnek egy pillanatra lekapcsoltam a teljes világításom (le, és azzal a mozdulattal fel) de nem vette a lapot.
Aztán jobb híján lehúztam az ablakom, és kinyújtott karral legyeztem egyet hátra, amire rájött,hogy talán zavar.Lekapcsolta, majd lemaradt egy 5-6 méterre, és visszakapcsolta.
Tudom,hogy ez egy hülye volt, és ez nem érti meg, de mi a jó megoldás egy ilyen esetben?Sötét volt már,így villoghattam volna, csak azt szerintem az előttem lévő félreérti, de a mögöttem lévő látta volna a fényt, bár neki biztos nem esett volna le ettől sem.
Fékezgetsz és a elvileg a féklámpa villogásából tudnia kéne, hogy valami gond van, azt akarod jelezni. De hát ki tudja, hogy kapcsol-e. Gondolom, véletlenül hagyta úgy és nem tudja.
És magam elé engedném és feltolnám neki. Akkor tuti észrevenné.
Pont,hogy haladni szerettem volna, nem,hogy beengedni magam elé.Na meg ha már előttem van, engem aztán nem izgat,hogy ő világít, rendőr nem vagyok, nem nekem kell "jóra" nevelnem.
Ködlámpám pedig sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!