Melyiket lenne érdemes, kigyúrni magam, vagy fekete nagyköbcentis autót venni, ha szeretnék nagyobb önbizalmat?
Egy kicsit kevés van, lehet azért mert egy kispolákkal közlekedem.
Elegem van, hogy ledudálnak, még a suzuki alto is otthagy, ha gyorsulunk, a belvárosban állandóan fotózkodni akarnak velem a turisták a kocsi miatt, pedig sztár sem vagyok, ha kiszállok a kocsiból mindig vigyorognak, pedig még viccet sem meséltem.
Szóval ezzel az előélettel rendelkezem.
Amiket kinéztem BMW 320 vagy 520 de csak benzines, hogy jól gyorsuljon, 3000 köbcentiig is hajlandó lennék fölmenni.
Vagy érdemesebb isnkább sportttal foglalkoznom, és a polák kocsimat hagyjam meg?
Érdemesebb lenne másik autót venni?
Magadnak akarsz önbizalmat, vagy a kocsidnak?:-)
A BMW-ben semmi egyedi nincs, szinte az összes tirpák azzal jár. Fejleszd magadat, ha jobbá akarsz válni (nem csak az izmaidat:-)), a kispolákból meg csinálj poént - az önirónia jól áll annak, aki tisztában van a saját értékeivel.
Gyurd ki magad és vegyél valamit Amerikai V8-ast,
ugyanúgy dudálni fognak,ugyanúgy fotózkodni akarnak,ugyanúgy nevetni fognak,de nem az miatt amiért most.
Azt hiszem autóvásárlás lesz, az tényleg gyorsabb.
Audi a8 is néztem, vannak 1 millióig, nagyon jó 4.2 V8 erős motorral.
Az első ha meglesz a kocsi, a reggeli suzuki altoson revansot veszek a napi szintű szivatásért!
Tankolni meg 1500ert fogsz? :-)
Idiota marha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!