Melyiket lenne érdemes, kigyúrni magam, vagy fekete nagyköbcentis autót venni, ha szeretnék nagyobb önbizalmat?
Egy kicsit kevés van, lehet azért mert egy kispolákkal közlekedem.
Elegem van, hogy ledudálnak, még a suzuki alto is otthagy, ha gyorsulunk, a belvárosban állandóan fotózkodni akarnak velem a turisták a kocsi miatt, pedig sztár sem vagyok, ha kiszállok a kocsiból mindig vigyorognak, pedig még viccet sem meséltem.
Szóval ezzel az előélettel rendelkezem.
Amiket kinéztem BMW 320 vagy 520 de csak benzines, hogy jól gyorsuljon, 3000 köbcentiig is hajlandó lennék fölmenni.
Vagy érdemesebb isnkább sportttal foglalkoznom, és a polák kocsimat hagyjam meg?
Érdemesebb lenne másik autót venni?
Kedves #10 -es:
"Steinberg nevű felhasználó válasza:
Vegyél valami kivénhedt lepukkant huszonéves lefingott 30 gazdás ex prémium német bálnát......pont hozzád való!A kérdésed alapján ugyanis éppen annyit érsz mint egy ilyen lom......"
1. azok bálnák nem valók az ilyen marháknak, mert csak tovább rontják a hírnevüket(bálnákét) és az ilyen marhák sose költenek rá, majd jön a 35. gazda aki vagy megmenti vagy elbontja....
2. Azok a bálnák többet érnek, mint a mai pár hengeres laposelemes-lendkerekes ócska f0s0k!
3. aki nem bírja a régi sokhengeres prémiumot tankolni és nincs pénze a kiadásokra az NE VEGYE, mert nem az autó tehet arról....
Igen 2kiló alatt vettem a sok hengeres dögöt, de e hónapban is közel 100k ráment és nem mentem még 300km -t elseje óta! Az alkatrész árat max kedvezménnyel értsd és munkadíj nélkül(szerelő az egyik szakmám).
A kérdező meg menjen konditerembe, mert épp elég "hírneve" van az öreg prémiumoknak, az ilyen barmok miatt akik felvágni veszik és nem az életérzés miatt!
Mikor 2kilóval vagy felette túrod a belsőben autópályán, meg mikor körforgalomban kilincssel előre 99999szer körbemész, ha meg csak lassan krúzolsz akkor a sok elektromos extra kényeztet(feltéve, ha működik, mert kőkeményen fizetni kell, hogy 20-30évesen is működjön).
Amugy a rulettkerék mostani része pont "idevág" :)
Kíváncsi leszek mit vettek mennyiért milyen állapotban :)
Azt a W140 -t én simán bevállaltam volna 4kiló alatt, még úgy is amiket írnak, tuti lett volna vele oboa bőven, de csak egy W140 :)
Nee, megvették a bálnamercit :D
Erre tuti rálicitálok majd.
Éreztem én,hogy vissza mennek érte. Annyiért bolond aki nem hozza azt el!
Majd most jönnek ezres meg 1.2es tulajdonos megmondó emberek, hogy baromság ennyiért bálnát venni :)
Mondjuk V12 ben az igazi csak az még pusztulat állapotban sincs 5-6kiló alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!