Suzukisok miért totyogtok mint a tetvek?!
Minden Suzukis mint a tetű úgy indul el. A mellette sávban lévő teherautó gyorsabb nálatok, 50-es táblánál 45-tel totyorogtok úgy mentek mint a nyugdíjasok és kb 4 km kell amíg 0-50-re felgyorsítotok persze a mellettetek lévő sáv 10x gyorsabban halad de persze én szopom be mert nem a teherautó mögé álltam be hanem mögétek... Ez általánosságban a Suzukisok 90%-ára jellemző hogy totyogós nyugdíjas tempóban tetvészkedik az úton. A kis teljesítmény nem kifogás nekem sem Ferrarim van az én kocsim is csak 80 LE-s de akkor is. Normálisan indulok el nem tartok fel senkit és nem úgy megyek mint egy tetű. Nem ámokfutok nem erről van szó de miért kell totyogni? Ha már látok a pirosnál egy Suzukist akkor reflexből másik sávba állok és milyen jól teszem...
De amikor áll egy Suzuki a mellette lévő sávban meg 20-an nem állok be 21.-nek inkább bízom abban h elindul normálisan és be tudok előzni a másik sor elejére. De neeem nincs az a k*rva isten h elinduljon 1 km/h-val is gyorsabban ehelyett még lassabb is mint a mellette lévők. A másik sor már totál le is hagyott így mégiscsak be kell állnom annak a végére ha előrébb akarok jutni.
Ez naponta 15x fordul elő és mindig a Suzukis csinálja a lajhárkodást.
MIÉRT TOTYOGTOK SUZUKISOK??
A válasz megírásának időpontja: ma 16:48
Ilyet csak az mond, aki erre vágyik és irigyli hogy másnak jobb és jó az élete!
Szánalmas! D
Jaj csak a %-al vagytok ki!
Te a 75%-al, azt hiszed ez a főiskola? Ezzel eteted magad? Más nem jut eszedbe, mert bunkó vagy mint a kenyérre kent büdös sajt! D
szerintem minden autofajtában van "béna" vezető...opelesek a másodikok...ahol a legtöbb van...
és szerintem azért mert abból van a legtöbb!mármint suzukiból. ha mindenki bmw-t tudna venni és csak kevés ember másmilyet...akkor most suzuki helyett bmw lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!