Mi a véleményetek ezekről az autókról? Audi/Bmw/Vw
Autóvásárlás előtt állokJó és Rossz tapasztalatokat egyaránt szeretnék válaszul! Nekem a legfontosabb a megbízhatóság, sokat járok hosszútávon! Másrészt pedig a fenntartási költsége!
Három autó jöhet szóba nálam, mindegyik kézi váltós, 2006-tól újabb és sedan, ezekről szeretnék véleményeket kapni!
Audi A4 1.9 TDI
Bmw 320D E90
Vw Passat 1.9 TDI
Én ezekről pont tudok véleményt írni!
Nekem most egy E90-es 320D-m van a 163 lovas.
Nálam a BMW eddig a tuti sokkal sportosabb mint egy hasonló Audi és igazi élményautózást nyújt.
Amúgy számomra fura, hogy pont egy 1.9-es Audi-val veted össze, nekem volt Audi-m igaz nem A4 csak A3 de az enyémben 2.0 PDTDI motor volt 140 lovas, nah azt is megeszi reggelire a BMW 2 literes dízel motorja minden szempontból.
Így érthetetlen, hogy lehet egy legalább 160 lovas BMW 2 literes dízel motoros autót összehasonlítani egy kb 100-115 lovas 1.9-es dízellel.
Amúgy ha nem szempont a lóerő és a sportosság az Audi pl sokkal elegánsabb beltérre mint a BMW.
A VW Passat-ról nem tudok véleményt írni, de motorilag ugye kb egy és ugyanaz mint az Audi.
Köszönöm a válaszod!
A választásom az 1.9 megbízhatósága miatt volt, eggyértelmű hogy ott a lóerő külömgség, de ez igazából engem nem annyira zavar! Az lenne a legfontosabb, hogy megbízható legyen és fenntartási költsége ne a csillagos eget verje!
"Az A6-osok 2.5 TDI motora nagyon megbízható még"
Oh,tényleg?!Mesélj még.........
"2.5 tdi egy betegágy, messzire kerülendő"
Tudom, nekem is sokan mondják, de hát mondom, hogy én nem történeteket hallottam róla, hanem használom rendszeresen és semmi gond, szóval nem fogom szarozni. Lehet csak szerencsém volt vele, kitudja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!