Mi a véleményetek ezekről az autókról?
Mit szoltok ezekhez az Audikhoz? Ezek az 1.8-as motorok megbízhatóak? Ezek az Audik volkswagen alapon vannak igaz? Hs igen akkor melyiken Golf 3?
Szervízellátottsága milyen?
+erről a sierráról mit gondoltok? Nézegetem a Ford sierrákat is és ez nagyon megtetszett.
Olyan autókat keresek, amik össz/első kerék meghajtásos.
Min. 1800ccm és 90 lóerő.
Ezek a kikötései a versenynek.
Nem lenne folyton versenye használva. Ez egy ilyen baráti társaság akik néha összegyülnek havomta 1-2szer versenyezni.
Az a lényege, hogy hétköznapi autókat egy kicsit felspécizünk és azt használjuk néha néha versenyezni.
Eddig 5-en vagyunk és ilyen autók vannak.
Golf 3 vr6 syncro 270 lóerő.
Bmw e30 325ix 240 lóerő.
Subaru impreza, nem wrx sem sti hanem csak sima 2000-es motor. 220 lóerő.
Golf 3 Tdi 200 lóerő.
Ezek mind turbósítva lettek, verseny fékek és erősebb futómű.
Hétköznapokban sima autók, de ha kell a versenyen tudnak lépni.
Most én csatlakoztam a csapathoz és ezért szeretnék egy autót építeni, csak még keresem a megfelelő autót, ami reményeim szerint öszkerék meghajtásos lesz.
#7-es egyébként te vagy a linkelgetős válaszoló igaz?
Láttam, hogy te szoktál jókat is linkelni. Nem tudsz valami jó autót úgy fél millío körül, ami öszkerekes min. 100 lóerős és nem terepjáró? Nekem csak ennyi a kritérium más nem nagyon érdekel.
Egyedül ezt találtam még.
FORD MONDEO 2.0 4x4 Si
De szóba jöhetnek még a 84 lóerős öszkerekes swiftek is.Igaz nem 100 lóerősek,de tutira fog úgy menni mint egy nehezebb 100 lóerős autó vagy még jobban is.
Egy bukókerettel és egy sportfutóművel nagyon jó amatőr ralliautókat lehet csinálni belőlük.
Persze ezt csak akkor merem ajánlani ,ha nincsenek előítéleteid a márkával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!