Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 150 ezer forintért milyen...

150 ezer forintért milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan kell ami még sokat elmegy, nem fogyaszt túl sokat, olcsó hozzá az alkatrész. Az átíratás, adók, stb. mennyibe kerül? Körülbelül.
2016. jan. 20. 20:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom hova valósi vagy, de pl . én már szereztem inygen autót ausztriában, mert a tulajnak nem érte meg forgalomba helyeztetni, lánya átköltözött németországbol ausztriába. de pár száz euróért lehet kint kapni járművet. Teherautóként hozod be és nincs reg. adó. bár csak 2 üléses lehet akkor !

Egyébként a jó suzukik is 300 ezer forint felett kezdődnek, amik meg fele annyibe kerülnek, hiába mutat az órájuk 200 ezeret,azokba már minden km. benne van, plusz nincsennek karban tartva stb. Egy barátomnak egy trebija van, suzuki ülésekkel benne, egészen kényelmnes úgy. De pl. 150 ezer forintért egy opel combot is megszereztem, bár ez bonyolult dolog, 2 évig használhatom, utána roncstelep, mert egy cégtől bérelem, a cég nem is létezik. Van variáció azéer.

2016. jan. 21. 10:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből a szó klasszikus értelmében autót nem,max egy guruló huszonegynéhány éves "roncsot" kapsz.Amennyiben hobbid vagy szakmád az autószerelés,netán az adott márka bontójában dolgozol akkor sok örömöd lesz benne. :-)
2016. jan. 21. 16:57
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ennyi pénzből a szó klasszikus értelmében autót nem,max egy guruló huszonegynéhány éves "roncsot" kapsz."

Erről jut eszembe: Kérdező, mire kell az autó? Hány személynek kell benne elférnie?

Mert van olyan cimborám, aki vett 300 euróért elfogadható állapotú (nem szétrohadt) Skoda Felicia pickupot 1.3-as benzinmotorral. Teherautóként forgalomba helyezte, a dobozt leszerelte és azzal jár munkába.

De ha elég a két fő, akkor egy sor olcsó lehetőség nyílik meg a személyautók mellett.

2016. jan. 21. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!