75 ezer forintért milyen robogókat ajánlotok? Linkelnétek párat amit szerintetek érdemes lenne megvenni? Többi lent.
Igazából A-ból B-be eljutásig használnám, nem kirándulgatnék vele csak városon belül:)
Szóval az elvárásaim: léghűtéses, 50ccm, és a szokásos hogy ne fogyasszon sokat.
én ilyenekre gondoltam: Malaguti f10, Yamaha jog, Honda dio, Piaggio zip, typhoon, sfera
Azért írtam hogy linkelnétek-e párat, mert nem igazán konyítok a robogókhoz.
előre is köszi!;)
Köszönöm mindkét választ, azt elfelejtettem írni hogy 2 üteműben gondolkodom!
ez jó vétel lenne?
Rossz a linked.
Kétüteműben érdemes a vízhűtéseset venni, de ennyi pénzből szerintem csak léghűtésest tudsz venni.
A 4t annyival jobb hogy tovább bírja mint a 2t igaz kevesebbet pörög,viszont nyomatékos minden fordulaton,keveset eszik ,nem kell drága adalékokat venni a benzinhez,a gyertya tovább bírja,nem olajozod a kipufogót a gyertyát a keverék miatt,a fogyasztása is sokkal jobb a 4t-nek,viszont egyetlen egy hátránya van hogy nem megy valami gyorsan.Ha gyors gépet akarsz akkor érdemes elgondolkodni legalább egy S1-es kiegészítő vagy sima A1-es jogsin és venni nagyobb ccm-met.amúgy a négyüteműekről még kihagytam hogy megbízhatóbbak mert nem pörögnek így kevésbé kopnak az alkatrészek is.
ezt akartam linkelni:
eddig bizonytalan voltam a 4 üteműekkel szemben, de most már akkor olyanokat is nézegetek, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!