Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Spuri Suli motoros oktatásáról...

Vermi kérdése:

Spuri Suli motoros oktatásáról mi a véleményetek? Milyen motoros iskolát ajánlanál?

Figyelt kérdés
Esetleg Gyorjogsi? Ők szimpatikusak voltak eddigi tájékozódásom alapján. Spuri Suli a helyszín közelsége (Duna Plaza) miatt lenne jó.

2016. jan. 19. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
én is választás előtt vagyok, nekem a gyorsjogsi szimpatikusabb, de messze van a tanpálya. Az sos-től visszahívtak egyszer és elég bunkó volt a telefonos csaj, nem értem, hogy engedhetik meg ezt maguknak a cégek.
2016. jan. 21. 08:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Detto nalam is ez volt a sosjogsinal, de bent eleg kedvesek voltak, és segítőkészek. Még a kreszen vagyok csak, továbbiakat csak remélni tudom :)
2016. febr. 7. 03:47
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
UPDATE: kreszt megcsináltam, nagyon korrekt volt a faszi és nem kellett bejárnom, a gyakorlat is nagyon jó, bírom az oktatókat, és a motorok is rendben vannak. Eddig minden oké :) (mondta az ember aki zuhan az épület tizedik emeletéről)
2016. márc. 7. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:

A leírás alapján győri lehetsz.

Én a 4x4-et ajánlom. Nem bunkók,korrekt színvonal. Mivel kisebb mint pl a netcar így jobban összpontosítanak rád és nem veszik félvállról az oktatást.

Nem tudom hogy te most a Duna centerre vagy a plázára gondoltál. Ha az utóbbi akkor onnan egy köpés a 4x4.

2016. máj. 27. 00:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok, ott is van Duna Pláza, a 3 as metró vonalán a Gyöngyösi utca megállónál :) De köszönöm a választ! Még szívesen várom a tapasztalatokat! :)
2016. jún. 9. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

A Duna Plázánál nem a Csigavér Autósiskola van?

Én az Újpesti Autósiskolába csináltam a AM jogsit tavaly, és teljesen meg voltam velük elégedve.

A srác aki az elsősegélyt oktatta egy jófajta ment srác volt.

A KRESZ oktató egy öregebb úr, aki az unalmas kreszt próbálta kicsit izgalmasabban előadni. Pl volt szünet a hosszú tanulók órák között ahol rakott be zenét, meg vicces autós videókat.

A gyakorlatit meg a Duna Pláza mögött csináltam, a híres Makó Dezső úrnál. Sokan azt mondják hogy elég durva, ami igaz is, de én csak ajánlani tudom. Ő biztos megtanít mindenre.

2016. aug. 24. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
*jófej mentős srác
2016. aug. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!