Spuri Suli motoros oktatásáról mi a véleményetek? Milyen motoros iskolát ajánlanál?
A leírás alapján győri lehetsz.
Én a 4x4-et ajánlom. Nem bunkók,korrekt színvonal. Mivel kisebb mint pl a netcar így jobban összpontosítanak rád és nem veszik félvállról az oktatást.
Nem tudom hogy te most a Duna centerre vagy a plázára gondoltál. Ha az utóbbi akkor onnan egy köpés a 4x4.
A Duna Plázánál nem a Csigavér Autósiskola van?
Én az Újpesti Autósiskolába csináltam a AM jogsit tavaly, és teljesen meg voltam velük elégedve.
A srác aki az elsősegélyt oktatta egy jófajta ment srác volt.
A KRESZ oktató egy öregebb úr, aki az unalmas kreszt próbálta kicsit izgalmasabban előadni. Pl volt szünet a hosszú tanulók órák között ahol rakott be zenét, meg vicces autós videókat.
A gyakorlatit meg a Duna Pláza mögött csináltam, a híres Makó Dezső úrnál. Sokan azt mondják hogy elég durva, ami igaz is, de én csak ajánlani tudom. Ő biztos megtanít mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!