Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm,...

Milyen legyen az első autóm, mit ajánlanál?

Figyelt kérdés
Most akarom megvenni az első autóm, különösen nincs nagy elvárásom csak, hogy keveset fogyasszon és ne legyen vele minden héten meghibásodási probléma. 500ezer körül tervezem a vásárlási árat.
2014. nov. 30. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Citroen Saxo 1.5d

Renault Clio (kerüld az 1.5 dci-t)

Peugeot 206 1.4 HDI, 1.4 benzin

2014. nov. 30. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Régi Nissanok, Hondák (nem a tuningolt fajta!!), Mazdák, Toyoták! De igazából ha csak ennyi a cél és nem szeretnél vele nagy távokat megtenni még egy swift is tökéletes lehet!...
2014. nov. 30. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 500.000-ből vettem cliot. Tapasztalatom még nincs vele mert kb 600km-t mentem vele eddig.

Vásárlás előtt nézegettem még a neten Punto II-t. Erről azt olvastam hogy a szervójával szokott probléma lenni. Thalia-t is néztem bár az annyira nem tetszik és minőségben rosszabb mint a Clio.

2014. nov. 30. 12:09
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:

A 2. válaszolóval teljesen egyetértek.

Megbízhatóak, nem kell sokat költeni rájuk, stb. Igen, talán rohadni fog, de nem esik ki alólad és megbízhatóan bárhová elvisz

2014. nov. 30. 15:41
 5/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ha megbízható autó kell, főleg ilyen ársávban, szerintem felejtősek a francia és olasz autók. (pl: peugeot, renault, alfa romeo, fiat...)

A második válaszoló által ajánlott japán kocsik teljesen jó választások lehetnek.

Annyit fűznék még hozzá, hogy jó alternatíva lehet a német vonal is.

Pl: Skoda Fabia, Skoda Octavia, VW Polo, VW Golf, Seat Ibiza, Seat Cordoba

Értelemszerűen ami belefér ebbe az ársávba.

Ja és persze örök joker a Suzuki Swift vagy WagonR ami ugye nem szép, nem szeretjük, de megölhetetlen... :)

2014. nov. 30. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Német, japán. Semmi mást ne vegyél, az összes többi hulladék.
2014. dec. 1. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!