Egy 23/L-nak milyen középkategóriás autót ajánlanál 500. 000 ft körül?
olasz és francia autók kizárva,nagyon sok rosszat hallottam róluk
Városban használnám,de néha kirándulásokkor,hosszabb utazásokkor is használnám. Megbízható, olcsó fenntartású, 5ajtós legyen és a munkahelyen is meg lehessen jelenni vele.
Tetszik külsőre az Opel astra G,mivel közepes autót szeretnék,viszont belül nem vmi modern :S
Mert pl ott van a Citroen C3-az kivülről és belülről is jól néz ki kb 6-700.000 ért megvehető használtan,csak hát ugye francia.
Szal tudnátok az Opel astra G-hez külsőleg hasonló,viszont belsőleg kicsit modernebb, autót ajánlani?
A kérező nyilván azt várja ha a pasija nicns vele akkor az autója masszírozza a seggét :D
Amúgy nincs baj az olaszokkal és a francia kocsikkal se. Sőt nagyon jó minőségi autók. Szerintem vegyél egy toyotát, az sokaknak bejött. Sok női ismerősöm használja, olcsó, egyszerű középkategóriás autó.
Az opel astra G se rossz kocsi. Nekem itthon F van és egy MErcedes, mindkettő jó szolgálatot tesz. Egyébként a Toyotákat sokan dícsérik.
G astrából nemigen fogsz találni jó állapotút 500000-ért. Esetleg Corsa B? És bár francia, de megemlíteném azért a Citroen Saxo-t is, a kisdízel verzióval elég kevés üzemanyagot fogyaszt. De mondjuk szó ba jöhet még Golf 3, Astra F, Daewoo Lanos is. Az utóbbi elég igénytelen jószág, bár kicsit nagyobb az étvágya.
Bármit is veszel, nézesd át előtte szakemberrel és mindenképpen hagyj még pénz a vásárlás utánra, mert biztosan kell ezt-azt javítani majd. Vezérlés és olajcsere alap, de ezen kívül más is előjöhet.
Suzuki alto
renault twingo
porche carrera 911 :)
A használtauto.hu oldalon nagyon jól betgudod állítani a keresőt.
Amik kívül belül szépek azok pont olasz-francia autók.
pl:
Én a volkswagen-el III. -al fáztam rá nagyon.
Az autós boltban beszerzési áron adták az alkatrészt mert már megsajnáltak.
Soha többet vw, egyrészt drágák, nem érnek annyit.
Most Francia autóm van.8 éves, 4 éve van meg és nem romlott el semmi sem eddig.
csak tankolom, és télen nyáron pöccre indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!