Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 23/L-nak milyen középkateg...

Egy 23/L-nak milyen középkategóriás autót ajánlanál 500. 000 ft körül?

Figyelt kérdés

olasz és francia autók kizárva,nagyon sok rosszat hallottam róluk

Városban használnám,de néha kirándulásokkor,hosszabb utazásokkor is használnám. Megbízható, olcsó fenntartású, 5ajtós legyen és a munkahelyen is meg lehessen jelenni vele.

Tetszik külsőre az Opel astra G,mivel közepes autót szeretnék,viszont belül nem vmi modern :S

Mert pl ott van a Citroen C3-az kivülről és belülről is jól néz ki kb 6-700.000 ért megvehető használtan,csak hát ugye francia.

Szal tudnátok az Opel astra G-hez külsőleg hasonló,viszont belsőleg kicsit modernebb, autót ajánlani?

2012. aug. 20. 19:51
 1/10 anonim válasza:
64%
Miért számít az, hogy modern legyen belül? Nem azt kell lesegetni, hanem az utat.
2012. aug. 20. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

A kérező nyilván azt várja ha a pasija nicns vele akkor az autója masszírozza a seggét :D

Amúgy nincs baj az olaszokkal és a francia kocsikkal se. Sőt nagyon jó minőségi autók. Szerintem vegyél egy toyotát, az sokaknak bejött. Sok női ismerősöm használja, olcsó, egyszerű középkategóriás autó.

Az opel astra G se rossz kocsi. Nekem itthon F van és egy MErcedes, mindkettő jó szolgálatot tesz. Egyébként a Toyotákat sokan dícsérik.

2012. aug. 20. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
I. generációs Ford Focus-on gondolkodtál? Azok szerintem modernebbek belül és megbízhatóak is, viszont kívülről elavultabb, ming a G Astra.
2012. aug. 20. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:

G astrából nemigen fogsz találni jó állapotút 500000-ért. Esetleg Corsa B? És bár francia, de megemlíteném azért a Citroen Saxo-t is, a kisdízel verzióval elég kevés üzemanyagot fogyaszt. De mondjuk szó ba jöhet még Golf 3, Astra F, Daewoo Lanos is. Az utóbbi elég igénytelen jószág, bár kicsit nagyobb az étvágya.

Bármit is veszel, nézesd át előtte szakemberrel és mindenképpen hagyj még pénz a vásárlás utánra, mert biztosan kell ezt-azt javítani majd. Vezérlés és olajcsere alap, de ezen kívül más is előjöhet.

2012. aug. 20. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Suzuki alto

renault twingo

porche carrera 911 :)

A használtauto.hu oldalon nagyon jól betgudod állítani a keresőt.

2012. aug. 20. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Opel astra F? Most szeretném eladni pont 500.000FT-ért :P igaz csak négyajtós, de szerintem belsőre modernebbnek néz ki mint a G astra. Én még ajánlom a Ford Focus 1-et. Nagyon jó autók csak az 1.4-es motorosokat kerüld el.
2012. aug. 20. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:

ha olyan ócska autókat gyártanának az olaszok vagy a franciák már rég csődbe mentek volna. Ez csak ez ezeréves sztereotípia.

Mit jelent az hogy belülről legyen modernebb?

[link]

[link]

2012. aug. 20. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Amik kívül belül szépek azok pont olasz-francia autók.

pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

Én a volkswagen-el III. -al fáztam rá nagyon.

Az autós boltban beszerzési áron adták az alkatrészt mert már megsajnáltak.

Soha többet vw, egyrészt drágák, nem érnek annyit.

Most Francia autóm van.8 éves, 4 éve van meg és nem romlott el semmi sem eddig.

csak tankolom, és télen nyáron pöccre indul.

2012. aug. 20. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
"Der neue Trabant sechshunderteins!"
2012. aug. 21. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a francia kocsikkal, csak érzékenyek arra, hogy be van-e tartva a kötelező szervíz. Nézz ki az utcára, rengeteg francia meg olasz kocsi mászkál! Ha olyan szarok lennének, senki nem venné őket!:) Alsó-középkategóriásoknál én ezeket ajánlom figyelmedbe: Citroen Xsara, Daewoo/Chevrolet Kalos, Fiat Brava/Bravo, Ford Focus, Honda Civic, Mazda 323, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Carisma, Nissan Almera, Peugeot 306, Renault Mégane, Seat Ibiza, Seat Cordoba, Toyota Corolla, Toyota Carina, Volkwagen Golf III, Volkswagen Vento. Ezeket ajánlanám figyelmedbe. Mindegyikből ki lehet fogni szart természetesen, úgyhogy egy jó szerelő azért nézze át a kocsit(rohadás, gyilkolás, karambolos nyom, ilyenek). Abs, klíma, 1-2 légzsák mindenképp legyen a kocsiban, mert ezek nélkül elég nehéz eladni később. 1,4-1,6-os benzinmotorral vegyed őket. Ezekben már van elég erő a kívánalmaidhoz és nem is esznek ki a pénztárcádból.:). Dízelt csak jó ismerősödtől vegyél, mert ezeknek a motoroknak a javítása nayon drága tud lenni.
2012. szept. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!