Milyen autót ajánlanál?
Idén muszáj leszek autót váltani, de fogalmam sincs, mi lenne megfelelő.
Max. 800000-et tudok rászánni. 10 év körülire gondoltam. Mivel 5 gyerekem van, 7 személynek kell elférnie benne, plusz babakocsi, stb. Így gondolom valamilyen furgon jöhetne szóba. Erdőben lakunk, nagyon rosszak az utak, magas építésűnek kell lennie az aljának. A hó, sár miatt ha furgon, akkor gondolom jobb lenne az első kerekes, vagy az összkerékmeghajtásos. Az már csak a bónusz, hogy jó lenne, ha nem enné meg a fejemet is:-)
Van egyáltalán ilyen jármű? Ötletek?
Nézd meg a Toyota Hiace 2.5 TD -t.Van belőle 9 személyes változat is.Én nálam volt egy kölcsön két hónapig.Nagyon megszerettem,igénytelen ,a világból ki megy hiba nélkül.Bejártunk vele több országot is,kényelmes volt,elfértek a csomagok.
Egyetlen hátránya volt,hogy nem egy erőgép ,utazó sebességnek a 110 km/órát szereti.
Számításba jöhet még az Opel Zafira .Ez 7 személyessè alakítható és szintén egy megbízható autó.
Az Opel Zafirát az unokatesóm vette.Hármas ikrei vannak és ebben az autóban elfér a 3 gyerek ülés egymás mellett.Nagyobb autó mint amilyennek látszik.
A Toyota Hiace egy kicsit drága,9 személyeset 1 millio alatt nem nagyon fogsz kapni.Legalább is én nyáron nézegettem akkor még drága volt.Viszont ez a legjobb választás,ha sok csomaggal ,többed magaddal akarsz utazni.Én szerettem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!