Mennyiből lehet olyan autót venni, ami még elmegy 200 ezer kilométert?
Figyelt kérdés
Tehát olyan autó kellene, ami még valószínűleg elmegy 200 ezer kilométert nagyobb kiadások nélkül. Persze az olaj cserét, meg a kopó alkatrészek cserélését ne vegyük figyelembe. Egy váltó, kuplung, vagy hasonló cseréje még belefér, de egy motorgenerál például már nem. Az elvárásom lenne hogy ennyi kilométer alatt a nem kopó alkatrészekre maximum 500 ezernél többet ne kelljen költeni. Ez még így korrekt is lenne, hosszú távon olcsóbban jönnék ki mint egy új autóval. Az autót egyedül használnám munkára, nem lesz sok csomag. A teljesítményt, kinézetet hajlandó vagyok feláldozni az olcsó fenntartás javára, de azért ne fogyasszon nagyon sokat. Én úgy gondolom hogy ilyen autóért 800 ezernél többet nem adnék. Létezik ilyen egyáltalán?2016. jan. 18. 19:23
11/12 anonim válasza:
Vettem egy Golf IV TDI-t (110 le) Generátort, önindítót rendbe tetettem, klímahűtőt cseréltem (tudtam vételnél), ezen kívül egy ajtózárat kellett cserélnem. 110.000 km-t tettem bele eddig. Mondjuk nem 200.000 Ft-is kategória, de mindenben körözi is azt az árszegmenst
12/12 A kérdező kommentje:
9.: Haveroméknak ilyen Skodájuk van. 40 ezer kilométernél vettük 1,8 millióért még 7-8 éve kb. Azóta 120 ezer kilométer van benne. Igaz amikor benne ülök, főleg hideg indítás után, hallatszik az alapjáraton hogy a motor nincs valami jó állapotban. Nem az a finom járás van, hanem olyan mint valami traktornak, indulásnál rángat meg remeg össze-vissza, de lehet a söfőrje a béna. Amióta megvették napi használatba van, azért is beindítják hogy elmenjenek az utca végére, néha oda-vissza összesen 1 kilométert sem mennek. A motorja meg ahhoz képest hogy 62 vagy 64 lóerős, erősebbnek tűnik valamivel. Igaz előzésnél pörgetni kell rendesen, meg életveszélyes. Na meg ha az ember nem Alföldön lakik és 80 km/h felett akar menni, akkor többet eszik ez a 62 lovas autó, mint egy 90 lovas.
2016. jan. 19. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!