Majd a közeljövőben szeretnék vásárolni autót, és amit ki néztem autót az a Opel G astra?
Figyelt kérdés
Vélemények az autóról?
2003 évjárat utánit akarok venni, mindegy hogy benzin vagy diesel
Eddig csak jó híreket halottam az autóról
Csak kíváncsi vagyok más véleményére is ?
2016. jan. 16. 23:29
2/2 anonim válasza:
Családba van egy opel astra G 1,4 benzin. 300 ezer km eddig komoylabb gondok nélkül. Csak a kopó dolgokat cseréltük. Van egy -két tipus hiba, pl 100 ezer km-nél az összesnek kiszakad a duda a kormányon, szinte az összesnek sárgul a lámpa búrája, vagyis én eddig ezt tapasztaltam ami rontja a látást este, egyébknét ezek ilyen pár 10 ezer forintos dolgok. Egy első lámpa 10 ezer ft. Egyébként az 1,4 nem alul motorizál mielőtt azt gondolnád, persze autópályára nem árt egy erősebb motor. Km-t te dönsd el mennyit mész, évi 5000 km-hez butaság dieselt venni. A rossz dolog az az opel astra g-be hogy nagyon sok a lepukkant, nem szervizelt autó, esetleg rozsdás, pont azért mert azt mondja minden ember hogy ez az autó mindent kibír, de ezt is kell szervizelni olajat cserélni stb... Tehát azért érdemes vásárlásnál oda figyelni, kilóméter állást is tekergetik ,tehát ami nem 100 ezer kilóméteresnek néz ki az nem is annyi. Egyébként az alkatrészek olcsóak, egy hűtő 30 ezer ft, egy klíma hűtő 20 ezer, lámpákat irtam, és ezek mind újak. Bontottan még olcsóbban kap az ember mindent hozzá. Tehát tényleg olcsón fenntartható, csak pont az ilyen bonntott alkatrészekből fentartott autóktól kell óvakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!