Mi a teendő ha egy autónak nincsenek papírjai?
Se törzskönyv, se forgalmi, csak adás vételi.
Ráadásul valószínű külföldi. Ja és veterán...
Kiderítettem: külön kell a motort meg az alvázat megvenni ( mintha 2 alkatrészt veene az ember) majt kérvényezni kell az összeszerelést amit mérnökkel kell engedélyezetni. Gyakorlatilag a szerelési kézikönyvet kell bemuatni neki. Majd KPM es műszaki ahol szintén a szerelési kézikönyvvel gazolod hogy az alkatrészek odavalóak. Csak a kétséges dolgokrakérdeznek rá...
Azután hogy ot vagy sima forgalmit kap e az már egy külön bizottság vizsgálja , igen a kézikönyv alapján....
Ha stimmel és a jellege nincs megváltoztatva pl;mentő autó nem kenyereskocsi stb akkor mehet az ot rendszámra is ...
Az az összeépítés amiről írsz - és a legjobb tudomásom szerint akkor is kell tudni igazolni a tulajdonjogot.
Vagy te mire jutottál?
Elég egyetlen, semmi mással alá nem támasztott adásvételi szerződés?
Mert én máshogy tudom/tudtam, ezért nincs forgalomban pl. a Csepel motorkerékpárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!