Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a teendő ha egy autónak...

Mi a teendő ha egy autónak nincsenek papírjai?

Figyelt kérdés

Se törzskönyv, se forgalmi, csak adás vételi.

Ráadásul valószínű külföldi. Ja és veterán...

#forgalmi #papír #veterán #törzskönyv..
2016. jan. 11. 19:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#kettes válasz lehet linkje alapján
2016. jan. 21. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Kiderítettem: külön kell a motort meg az alvázat megvenni ( mintha 2 alkatrészt veene az ember) majt kérvényezni kell az összeszerelést amit mérnökkel kell engedélyezetni. Gyakorlatilag a szerelési kézikönyvet kell bemuatni neki. Majd KPM es műszaki ahol szintén a szerelési kézikönyvvel gazolod hogy az alkatrészek odavalóak. Csak a kétséges dolgokrakérdeznek rá...

Azután hogy ot vagy sima forgalmit kap e az már egy külön bizottság vizsgálja , igen a kézikönyv alapján....

Ha stimmel és a jellege nincs megváltoztatva pl;mentő autó nem kenyereskocsi stb akkor mehet az ot rendszámra is ...

2016. jan. 28. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Az az összeépítés amiről írsz - és a legjobb tudomásom szerint akkor is kell tudni igazolni a tulajdonjogot.

Vagy te mire jutottál?

Elég egyetlen, semmi mással alá nem támasztott adásvételi szerződés?

Mert én máshogy tudom/tudtam, ezért nincs forgalomban pl. a Csepel motorkerékpárom.

2016. jan. 28. 08:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, összeépítés és adás-vételi kell a motor blokkról meg a vázról
2016. jan. 30. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!