Ilyen időben tényleg érdemesebb autópályán 150-160 km/h -val menni, és nem 200 körül?
A kocsim nagyon jó, de néha kicsit megcsúszik, bár az elektronika helyre teszi a 19 colos kerekek pedig nagyon stabilak.S mercim van.
Ti mennyivel szoktatok ilyen időben menni pályán?
S Mercedes-el marha égő, ha 200 alatt mész a pályán.
Remélem, azt, hogy visszaveszed időnként a tempót ezt nem hangoztattad a baráti körödbe mert vér ciki.
Ajánlom neked az M1-es autópályát, mert ott van egy csomó ilyen hülye fix fényképezőgép ami megörökíti a hőstetteid, amit később a raj vagyok családi albumba be tudsz ragasztani.
Nemrég vettem a mercit, előtte M3 bömbölő volt.
De a mercihez nem lehet hasonlítani.
Nagyon fekszi az utat, az elektronika pedig nagyon jó a kocsiban.
Ti mennyivel szoktatok az autópályán menni?
Ember maradj már.. 270 alá ne add.
150 160... :D Ezért kell neked a merci?
annyit a szuzuki stift is tud.
Na épülj bele a tájba gyorsan !!
Ne veszélyeztesd itt a népet SZÁJKARATÉVAL !
Hétfőn, amikor szakadt a hó és az autópálya is havas volt 110-120km/h-t éreztem még biztonságosnak a többi közlekedő 70-80-90-es tempójához képest. Ennél nagyobb sebességkülönbséget már problémásnak tartottam a síkos úton megnövekedett féktávolság miatt.
De nappal, száraz időben, jó látási viszonyok között sem megyek 130-140-nél gyorsabban. Magyarországon élek és egy 10 éves Opelom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!