Melyik job? VW Passat vagy Toyota Avensis?
Figyelt kérdés
Ár/érték arány?2010. márc. 26. 11:45
2/18 anonim válasza:
Passat! Szerintem teljesen egyértelmű! A Toyoták soha nem fogják azt az eleganciát és azt a dinamizmust, kényelmet biztosítani mint egy Volkswagen! Toyotákból a városi kisautók és a Corollák valóban nagyon jó kocsik, de ha luxusautóról van szó akkor mindenképp Passat vagy Phaeton a Volkswagenek közül!
3/18 anonim válasza:
Kezdödik a német-japán háború.Szerintem TOYOTA
4/18 anonim válasza:
14 évig használtam egy Passatot. Nem mondom, hogy nem kellett szerelőhöz járni vele, de meglepően megbízható volt, sose volt olyan több ezer kilóméteres utazás, hogy nem mertem volna vele útra kelni. A Toyotát nem ismerem ennyire, de szerintem ha e kettő közül választassz, akkor nem nyúlhatsz mellé.
5/18 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a Passat. Nagyon apró részletekben lehet meglátni a különbséget. Például illesztések, anyagok minősége, kábelek elvezetése, gombok kivilágítása stb. Szóval 1 Passat sokkal precízebben va összerakva mint 1 Toyota.
6/18 anonim válasza:
Attol függ h milyen passatot akarsz venni ? Mert az új passatoknak elég sok bajuk van(de ez nem azt jelenti h mindegyiknek!) Szerintem egyikkel se járnál rosszul de én a Toyotat ajánlom mivel h japán.
7/18 anonim válasza:
Hát az én szomszédomnak,többet volt a Passat szervizben,mint használatban!Én rég felgyújtottam volna az ilyen szart!Skoda Octavia inkább!A Japán meg kevés bajjal jár,bár a műszerfala hagy kivetni valót!
8/18 anonim válasza:
vw jobb .a japán kocsikhoz drága az alkatrész ,és jobban is néz ki,a passat,nekem is volt semi gond nem volt vele .
9/18 anonim válasza:
Amig a VW szép, addig a Toyota megy.
VW re néhány ismerősöm ráköltötte már a kocsi árának sokszorosát szervízelésre.
Nekem Toyotám van, és így 20000 hibátlan kilóméter után merem ajánlani. Igaz én Corolla Kombival járok. Avensist annyira nemismerem, csak egy régebbiben ültem, de az kegyetlenül ment, és kényelmes is volt.
10/18 anonim válasza:
Passat mert német és a német autók azok jók, szívósak toyota drága az alkatrész és japán kényelmetlen hamar romlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!