Opel Vectra C Caravan, Toyota Avensis vagy VW Passat? Mindenképpen kombi érdekelne. Melyiket érdemes megvenni és miért? Ha nem, akkor miért nem?
Ismerősöméknek van 1.9 dízel.
Jó nagy autó, nem voltak vele eddig gondok, bár még nem régóta van náluk
Érdekes, én úgy hallottam, hogy pont a régiekkel voltak gondok. Bár mamámék 21 éves 1.6-os Vectrája 210 000-kmel még hibátlan.
Amúgy annyit mondanék el az új Vectráról, hogy 3 ember ellenőrzi őket amikor legurulnak a szalagról, nehogy valami baja legyen később.
És én még mindig az 1.8-ast mondanám, mert az 1.6 igazából kicsi egy ekkora kasztnihoz, az 1.8 azonban már 140 ló, a dieselektől meg félek. Főleg, hogy a Vectrát gyakran vették cégautónak. Meg rosszak a tapasztalataim is a diesel autókkal. Teszt az újabb Vectrákról:
Aludtam rá egyet, és mostmár határozottan mondom, hogy vedd meg a Vectrát! Ezek közül talán a legjobb, és mivel neked is tetszik ezért egyenes úton jön az, hogy örülni fogsz neki.
Német autó, ráadásul új ezért elég valószínű, hogy nem fog elromlani. Ráadásul ahogy mondtam is 3 ember ellenőrizte őket, mikor lejöttek a futószalagról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!