Motorikusan egyértelműen a 407 a nyerő, bár ez a motor van elvileg az S40-ben is, csak ott többet fizetsz a névért. Én a Mondeot és a Passatot a helyedben mindenképp kizárnám, marad egy svéd, egy japán és egy francia. Az Avensis lehet az arany középút, a 407 motorikusan és kényelmileg a legjobb, a Volvo pedig már sokkal inkább presztízs kategória, de ennyiért lehet nem kapsz olyan jó állapotút mint a másik kettőből.
2011. aug. 31. 10:24
2/17 anonim válasza:
A peugeot-ot kell kizárni mert nem megbízható, ahogy a Ford sem, a Toyota szintén nem jó választás, marad a Passat és az S40
2011. aug. 31. 10:31
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem is a 407 tűnik a legjobb ár érték arányúnak csak mindenki franciaellenes a környezetemben, de a WV Pdti-jéről is nagyon sok rosszat hallottam.
2011. aug. 31. 10:33
4/17 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bár én a 407-et is kizárnám mert a Peugeot HDI motorok úgy hullanak szét mint a birkanyáj mikor közéjük fut két farkas. Az Avensist merném ajánlani, valóba az az arany középút mert a Volvonak magasak a fenntartási költségei
2011. aug. 31. 10:34
5/17 anonim válasza:
A pdtdi nem rossz motor, nekem 8 éve van meg, több mint 350ezer km van benne és semmi baja nem volt. A volvo-nak sem feltétlenül magasabbak a fenntartási költségei, 1.6os dízellel nem rossz, és messze ez a legmegbízhatóbb mind közül, ráadásul a legújabb is, a legpraktikusabb és legkényelmesebb
2011. aug. 31. 10:39
6/17 anonim válasza:
Ezek közül bármely jó választás lehet. Ilyen kategóriában már jelen van a minőség. A HDI motorokat a legjobb diesel motorok közé sorolják, fura, hogy más azt írja, hullanak szét...
Az Avensist nem javasolnám egyedül. Bár Toyota, de a diesel motorjai nagyon vérszegények, kivéve a 2.2-es 177 LE-s verziót. A vérszegényt természetesen a hatalmas, nehéz kasztnihoz mérten értem.
Ha a kényelem és az elegancia fontos, akkor 407-es Peugeot.
2011. aug. 31. 11:09
7/17 anonim válasza:
Totalcar népítéletet nézd meg, leszoksz a 407-esről az biztos
2011. aug. 31. 11:20
8/17 anonim válasza:
Megnéztem.
Átlag pontszámok:
VW Passat -> 3.5
Peugeot 407 -> 4
Toyota Avensis -> 4
Volvo S40 -> 4
Minden autónál vannak 1-es, és 5-ös osztályzatok is. Ezek adják a fenti átlagokat. Primitív dolog lenne egy 1-es osztályzatot kiemelni bármely autóból, és azzal fikázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!