Melyik autó tipus fogyaszt a legkevesebbet?
szeretnék venni egy használt autót, de nem tudom melyik az a tipus amelyik fogyasztása és karbantartása a legolcsóbb. Inkább csak ide oda járkálásra, bevásárlásra kellene nem autópályára.
suzuki? opel?
Suzuki.
Én 1,3-ast Splasht használok, 7 éves, csak városban használom - légkondival sem megy 6,2 fölé a fogyasztás.
Alkatrész olcsó, de a kopó alkatrészeken kívül gyakorlatilag elnyűhetetlen. Eddig csak olajat cseréltem benn, egyszer váltóolajat 60 000-nél, és fékbetétet/ tárcsát ugyanakkor. ( A váltóolajat nem is kellett volna, de gondoltam akkor legyen meg egyben.)
Még egy izzó sem égett ki eddig, eredeti aksival pöcre indul. Kb. hét év után gondoltam feltöltetem a klímát - gyakorlatilag nem volt mit feltölteni, mert volt gázveszteség!
Itt a spritmonitor toplistája a regisztrált felhasználók bejegyzései alapján ( dízel és benzines ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!