1/16 anonim válasza:
Az olasz joszagot. Ritkabb auto es valamilyen szinten sportosabb is. Kinezetre is jobban tetszik, meg na, csak egy Maserati!!
2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat szerintem en is! Viszont azt nem ertem hogy mert van egy arba ez a ket auto? A maserati "olcso"? Vagy a bmw tul draga? Amugy meg gyonyoru ez a 6-os bmw szeria mindig csodalkozom rajta milyen szep eletbe! De azert egy maserati szerintem mas kategoria!
2016. jan. 7. 17:55
3/16 anonim válasza:
A BMW azer ennyi, mert ez mar a full felszereltseges, eselyesebb, hogy tobb extrat nyujt mint a Maserati. Tenyleg szep auto, meg nem is unalmas, de valahogy akkor is jobban tetszik az olasz.
4/16 anonim válasza:
A BMW-t, mert elegánsabb megjelenésű.
5/16 anonim válasza:
A BMW-t. Nekem alapban nem tetszenek az alacsony, lapos autók. Kényelmetlennek tartom. És az összkerék meghajtás is sokkal jobb számomra, mint a hátsó.
6/16 anonim válasza:
A 6-os BMW az egyik gyengém, de hát emellett a Maserati mellett eltörpül. Gyönyörűszép autók a Maseratik, nem vagyok nagy olaszautó fan, de a Maserati tényleg adja azt az érzést amiről az olaszautósok beszélnek, nagyon szép és stílusos autó. Garantáltan mindenki utánafordul az utcán is, és nem egy tucatautó semmi esetre sem.
7/16 anonim válasza:
Szerintem a Maserati azért is lehet viszonylag olcsóbb, mert az idősebb.
8/16 anonim válasza:
"Nekem alapban nem tetszenek az alacsony, lapos autók. Kényelmetlennek tartom. És az összkerék meghajtás is sokkal jobb számomra, mint a hátsó."
Így érvelsz egy BMW mellett... facepalm
9/16 anonim válasza:
8: Nézd meg a belinkelt autókat!
Ez a BMW összkerék meghajtású!
Ez a Maserati pedig hátsó!
10/16 anonim válasza:
Maserati.
Észérv nincs, csak emocionális. A Maserati megérint, elegáns és sportos egyben, a BMW-ket meg alapból nem "szeretem". Tudom, hogy butaság, de bennem levakarhatatlanul kapcsolódik hozzájuk a BMW-sekkel kapcsolatos összes sztereotípia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!