Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Két autó közül melyiket...

Két autó közül melyiket választanátok és mért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. jan. 7. 17:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az olasz joszagot. Ritkabb auto es valamilyen szinten sportosabb is. Kinezetre is jobban tetszik, meg na, csak egy Maserati!!
2016. jan. 7. 17:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat szerintem en is! Viszont azt nem ertem hogy mert van egy arba ez a ket auto? A maserati "olcso"? Vagy a bmw tul draga? Amugy meg gyonyoru ez a 6-os bmw szeria mindig csodalkozom rajta milyen szep eletbe! De azert egy maserati szerintem mas kategoria!
2016. jan. 7. 17:55
 3/16 anonim ***** válasza:
A BMW azer ennyi, mert ez mar a full felszereltseges, eselyesebb, hogy tobb extrat nyujt mint a Maserati. Tenyleg szep auto, meg nem is unalmas, de valahogy akkor is jobban tetszik az olasz.
2016. jan. 7. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
A BMW-t, mert elegánsabb megjelenésű.
2016. jan. 7. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
A BMW-t. Nekem alapban nem tetszenek az alacsony, lapos autók. Kényelmetlennek tartom. És az összkerék meghajtás is sokkal jobb számomra, mint a hátsó.
2016. jan. 7. 18:16
 6/16 anonim ***** válasza:
A 6-os BMW az egyik gyengém, de hát emellett a Maserati mellett eltörpül. Gyönyörűszép autók a Maseratik, nem vagyok nagy olaszautó fan, de a Maserati tényleg adja azt az érzést amiről az olaszautósok beszélnek, nagyon szép és stílusos autó. Garantáltan mindenki utánafordul az utcán is, és nem egy tucatautó semmi esetre sem.
2016. jan. 7. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a Maserati azért is lehet viszonylag olcsóbb, mert az idősebb.
2016. jan. 7. 18:18
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem alapban nem tetszenek az alacsony, lapos autók. Kényelmetlennek tartom. És az összkerék meghajtás is sokkal jobb számomra, mint a hátsó."

Így érvelsz egy BMW mellett... facepalm

2016. jan. 7. 18:19
 9/16 anonim ***** válasza:

8: Nézd meg a belinkelt autókat!

Ez a BMW összkerék meghajtású!

Ez a Maserati pedig hátsó!

2016. jan. 7. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Maserati.

Észérv nincs, csak emocionális. A Maserati megérint, elegáns és sportos egyben, a BMW-ket meg alapból nem "szeretem". Tudom, hogy butaság, de bennem levakarhatatlanul kapcsolódik hozzájuk a BMW-sekkel kapcsolatos összes sztereotípia.

2016. jan. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!