Kattogó fék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Tegnap a friss havon kellett vezetnem, és egy hülye kijött elébem, nekem meg fékeznem kellett. Nem volt nagy fékezés, csak egy kisebb, mert még távolabb volt. A fékpedál rezgett, kattogott. ABS van az autóban, és mindannyian tudjuk, hogy az hogy működik. Tehát ez + a havon való megcsúszás miatt érezhettem úgy, hogy üt a fékpedál? Rövid, kis ütések voltak.2016. jan. 7. 11:37
1/7 anonim válasza:
Az ABS működésbe lépett, azt érezted.
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Az ABS éppen azért van, hogy NE csússzon meg az autó. Szóval nem csúsztál a havon, csak lényegesen kevésbé lassult a rosszabb tapadás miatt. Ahogy az ABS szabályoz (felenged-befogja a féket elég gyorsan, a lehető legjobb eredményt elérve az éppen megcsúszik és az alig fog között), az a "rángatás", vagy visszarúgás, amit érzel.
3/7 veterán vas válasza:
"..mindannyian tudjuk, hogy az hogy működik.."
A mindannyian fogalmába, bizonyára Te is bele tartozol, tehát tudod.
Hogy ne legyenek kétségeink, bizonyításként még le is írod.
Akkor most nagy tisztelettel érdeklődnék:
Te most mit is akarsz kérdezni? ;)
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy erről van szó. Csak szerettem volna biztosra menni, mert előtte még nem tapasztaltam ilyet. (nyilván nem is volt ilyen alkalom)
2016. jan. 7. 12:33
5/7 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek így annyi értelme van mint ha osztanál nullával!Kérdezel valamit majd megválaszolod......
Legközelebb meg próbáld már meg e nélkül az idétlen "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú" duma nélkül,főleg miután ha jól emlékszem te kérdeztél nem én!Így maximum kérdésEM túl rövid, a magyarázatOM túl hosszú......
6/7 anonim válasza:
Biztosra akart menni, ezért nem kellene leugatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!