Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Büntetés? (Kérdésed túl...

Büntetés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Parkolóban álltam ahol több gépkocsi is parkolt. P: eü. gk. jelzéssel. Semmilyen kártya nem volt náluk sem kirakva.

Bírságot szabtak ki távollétemben több, mint 2 hónapja amit most küldtek ki. (10000 Ft) a leírtak alapján a várakozóhely tábla jelzését megszegve várakozom.

Van vmi mód rá, hogy fellebbezzek?

2016. jan. 6. 18:55
 1/5 A kérdező kommentje:
valamint ez nem túl sok eltelt idő, hogy kiküldjék a csekket? több mint 60 nap? nem kapkodták el... nem évült már el?
2016. jan. 6. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudlak bíztatni semmi jóval,énis pont így jártam nemrég a szentendrei úti rendelőnél benőtte a fa a tiltótáblát és megszívtam. Direkt nem nyesik vissza mocskok de ez kevés indok a fellebbezésre
2016. jan. 6. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
én is hasonló helyzetben voltam. meg jó pár autó állt még ott direkt megnéztem őket, hogy nekik van e kirakva vmi kártya, vagy esetleg bírság, de semmi nem volt.. így nem gondoltam, hogy tilosban parkolok.
2016. jan. 6. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
érdekes logika
2016. jan. 6. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

be kell fizetni.

ha küzdeni akarsz, eleve kellett volna képeket készíteni(akkor) ma már fújhatod...nos ezekkel a képekkel elballagnál egy ügyvédhez, aki egy vagyonért talán megnyeri a tízezres bírságod törlését...

az idő, az izgalom, a stressz nem és ennyit..

búslakodik, befizet, feldolgoz, örül...

az élet szép.én is fizettem ennyit, mégis szép az élet.

a fellebbezésnek van ódja, csak olvasd el a határozatot.

a gatyád rámegy, ha magad csinálod, és biztos bukta...

2016. jan. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!