Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó motorjának átalakításá...

Az autó motorjának átalakítását érdemes bejelenteni?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy viszonylag jó Lada 2107es, a maga 75 lóerejével. Egyik ismerős öregmotoros lada szaki a gyári motorból komolyabb átalakítás nélkül ki tud hozni még +20-30-35 lóerőt is, ami azért nem kevés.

A kérdés: tudom hogy be kéne jelenteni az ilyet, új műszaki, új minden, HA egyáltalán engednék az átalakítást (hallom hogy nem a legrugalmasabbak ebbe), szóóval ha esetleg tegyük fel nem lenne bejelentve, tehát 75 lovasként használnák továbbra is a ~90 lóerős Ladát, azzal le tudnák-e valamikor bukni? Műszakin gondolom necces lenne de láthatjuk az utakon mik mennek valós műszakival

2016. jan. 5. 09:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__719..

na pl mint amiket itt ajánlanak páran

meg zsugormotor

meg mittomén :DD hallani hallottam ilyenekről, kicsit láttam is, de nem vagyok szaki, ezért se akarnám magam házibarkácsolni

és hát így ezért kérdeztem, hogy bár ott pár helyen azt írják hogy a kutya se veszi észre, én azért nem akarok egy ilyenbe belefutni, mert eléggé szívhatnám a fogam (a műszaki még egy dolog, deák igazolvánnyal elég sok helyen rábólintanak, főleg vidéken), ezért is akartam volna elsőre a legális utat végigjárni, de annyira nem ajánlotta senki az ismerőseim közül mert hogy veszett fejsze nyele

2016. jan. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!