Olasz autót tényleg nem érdemes venni?
Egy fiat cinquim volt 15 éven át évi kb 25-ezer biztosítás, + 30-40 karbantartás...
Pici, igénytelen vacak... Puntóra cseréltem, ugyan ez...
Újabb alfáknál már összeszedték magukat a digók,ezek megbízhatóbbak már mint a német prémiumok.
Legendásan szarok voltak viszont a régebbi Lancia-k,és Alfák
Tényleg nem érdemes. Én egy Fiat Uno-val szívtam vagy 3 évig. Már a vétel után hazáig sem tudtam elmenni, utána meg havonta rohadt le alattam valamiért, havi szinten a 25-30 ezres javítások... Ja, és még az alkatrészek kompatibilitása... Még típuson belül, azonos évjáraton belül is képesek voltak változtatni az alkatrészeken. Rendszeresen kétszer kellett alkatrészért mennem, mert nem volt jó amit adtak a boltban, pedig számítógépből nézte meg az eladó. Még egy nyavalyás olajszűrőt sem tudtam jót venni hozzá első alkalommal. Fiat Unot gyártottak 40 féle tankkal, kb. ugyanannyi kipufogóval, 12 féle olajszűrő-menettel. Ezek nem normálisok.
VW-nél ilyen bajom sose volt. Kompatibilis volt minden VW és Audi alkatrész szinte minden típussal. Olasz autókat messziről kerüld el! Német vagy japán autót vegyél, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!