Olasz autót tényleg nem érdemes venni?
Akkor megpróbálom elkerülni az arab tulajú Alfákat. :D
Szerencsére a magasság nem gond, mert csak 170 cm-re nőttem, így bőven el fogok férni ezek szerint. :)
Persze gondoltam a javítási költségekre is, néztem alkatrész árakat már. Amitől igazából félek, az a lengőkar, mert nem tudom, hogy ugyanolyan jóra sikeredett-e, mint a 156-ban. Ráadásul benzinest szeretnék, mert a dízel nem érné meg nekem, és a 156-ban is sokszor bemondta az unalmast a motor.
Nincs olyan használt autó aminél ne kellene számolni szervizköltséggel... Legyen az japán, angol, német, amerikai, kóreai, kínai, vagy akár olasz...
Nálam egy használt autó mindig minden esetben vezérműszíj, fékek, olaj, +szűrők cseréjével indul... És általában ezek előrelátható költségei alapján döntöm el, milyen autót veszek meg és mit nem, ezekből lehet látni milyen szervizköltségrkre lehet számítani későbbirkben... Márkaszerviz pedig szóba sem jöhet.
Márkaszerviz nálam sem, mivel egyrészt drága, másrészt nem mindig cserélik ki azokat az alkatrészeket, amiket ráírnak a számlára. Inkább viszem olyan szerelőhöz, akit régóta ismerek, és ért az autókhoz.
A kötelező alkatrészek nem olyan irdatlan drágák, plusz nincs vezérműszíj, mert láncos hajtású. Az más kérdés, mi van, ha csörög a lánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!