Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi 1000-es Swiftbe belehet...

Régi 1000-es Swiftbe belehet tenni 1.9 TDI Audi diesel motort?

Figyelt kérdés

Van egy 3 ajtós 1000-es Swiftem amivel gyakran járok sztrádán és idegesít, hogy az utolsó szakadt ladás is megelőz, ennek véget akarok vetni és oda akarok verni minden Opelnek, Audi, Béjemvének.

Érdekene, hogyan tudom kicserélni az 1000 ccm3-es benzin motort Audi 1.9 TDI dieseles motorra? Utána letudom e így műszakiztatni? Mennyi idő alatt leszek kész, ha holnap reggel neki kezdek?

2016. jan. 3. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kár, h nem voltál jelen napközben, mert feltettem a nevedben egy ilyen kérdést, széttrollkodtam a topikot, mire valami monyegér felnyomott és törölték a kérdést. Pedig majdnem olyan jól nyomtam, mint te! :)
2016. jan. 3. 23:13
 12/13 anonim válasza:
Hát szerintem be se férne nem hogy gurulna vele a suzuki......hát egy kicsit eldeformálódna a karosszéria,mert nincs kellően merevítve a kasztni,
2016. jan. 6. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak a füst miatt agoodnék...
2016. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!