Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lutri automata váltós autót...

Lutri automata váltós autót vásárolni? Szeretnék venni egyet, de félek, hogy tönkremegy.

Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy BMW X valahánynak is tönkrement elvileg a váltója... ha a BMW-nek is tönkremegy akkor egyáltalán nem jó dolog a automata váltó...
2016. jan. 3. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Kéziváltós autót is lutri vásárolni. Nem tudhatod, tényleg jó-e a váltó, vagy csak telenyomta fűrészporos zsírral a nepper és kétezer kilométer múlva elkezd ordítani valamennyi fokozat, a második és harmadik fokozatot kapcsolni sem tudod, mert annyira elkoptak a szinkrongyűrűk, az ötödiket pedig menet közben kidobja.

Sőt, mindenféle autót lutri vásárolni. Bármikor tönkremehet, lehet, hogy épp az utolsó kétszáz kilométerét kezdi meg nálad a DMF, esetleg gondol egyet a vezérműszíj és elszakad.

Úgyhogy ne nagyon vegyél autót. Bármi baj lehet vele, költeni kell rá, ha tönkremegy... A biciklivel nincs gond.

2016. jan. 3. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Sőt képzeld el,én meg azt olvastam,hogy tönkrement benne a hátsó rendszám megvilágító izzó!Ezzel a bmw előttem egy életre elásta magát...ez egy megbízhatatlan szemét arany áron........Képzeld már el,ha a bmw-nek is tönkremegy akkor milyen lehet a többi......
2016. jan. 3. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyugalom kedves válaszolók! Köszönöm.

Mennyibe kerül egy automata váltót kicserélni vagy épp felújítani?

2016. jan. 3. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hidd el,mi olyan nyugodtak vagyunk mint egy buddha szobor!

Te viszont vagy valami rossz troll vagy,azt csak szítani akarod itt a feszültséget ezzel az idétlen kérdéssel,vagy

Tényleg egy ennyire szerencsétlen flótás vagy,aki inkább nem vesz meg semmit mert még a végén tönkremegy.........

Ha az első akkor inkább még most tedd meg helyettünk,hogy jelented a saját kérdésed a moderátoroknak,hogy töröljék,ha a második,akkor meg holnaptól ne menjél ki az utcára mert még a végén elüt a villamos vagy teliba talál egy aszteroida....

2016. jan. 3. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ez miért trollkodás, nem célom senkinek se ártani.

Ez csak egy ártatlan kérdés.... Manuális váltómat 50 volt megcsináltatni (kuplung szett csere volt ennyi) automata mennyi lehet?

2016. jan. 3. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Higyj nyugodtan nekik, én tavaly tavasszal akartam venni egy 1000-es Swiftet és kifordult az egyik kereke. Nap mint nap fordulnak ki Suzuki kerekek, Suzukit semmiképp se vegyél!
2016. jan. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!