Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » CTEK MXS 5. 0 automata akkumul...

CTEK MXS 5. 0 automata akkumulátor töltőről mik a vélemények, tapasztalatok, megéri az árát?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, aki használt már ilyen töltőt, vagy másfajta CTEK gyártmányt.
2016. jan. 3. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtudhatsz:

[link]

Régebben gondolkoztam én is rajta, de sokalltam az árát. Végül vettem egy Aldis XS töltőt és nincs gondom vele. 3 éve használom, sokszor hetekig rajta van az aksin télen-nyáron, de bírja.

2016. jan. 3. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:

3 éve vettem egy ilyet. Használom, teszi a dolgát. Amire kitalálták, arra tökéletes.

A burkolat, összerakás is jó minőségű, nem kelt kínai piaci hatást. Az Aldi/Lidl-sel összehasonlítva a kábelek is sokkal vastagabbak, masszívabbak, a "doboz" nem kopogós vékony műanyag.

Nekem egy 20-ast megért egy jó töltő, hiszen nem egy-két évre vettem. Ez a pénz az autó egy éves fenntartásához képest is semmi.

2016. jan. 3. 10:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én is sok évre vennék, pont azért, néztem ezt ki.

Kedves màsodik vâlaszló, te kipróbàltad màr régi akkun a Recond funkciót, hogy mit csinàl egy régi akksival, tényleg tud rajta segíteni?

2016. jan. 3. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon haldokló akkun még nem.

Az előző akkumat azért cseréltem, mert egyszer teljesen lemerült. Lehet hogy egy teljes feltöltéssel "recond"-dal még húzta volna egy darabig. De ekkor még nem volt töltőm (modern dízelt pedig nem "illik" betologatni) és az új akkut hamarabb kihozták, mint a töltőt. A töltőt egy fél év múlva vettem. Akkor rátöltöttem és kondicionáltam a fél éve lemerült akkut.

Szó nélkül feltöltötte és azóta is szépen tartja a töltést. 2-3 havonta rátöltögetek állagmegóvás gyanánt. De csak ezért kipróbálni nem tettem vissza az autóba.

2016. jan. 3. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az óta meg is rendeltem, elvileg kedden kapom meg. Én, majd a Reconddal kezdek egy sokéves akksin.
2016. jan. 4. 04:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Az óta megkaptam, jó kis szerkezet, előtte az akksi 12.4V körül tartotta csak a feszültséget, most 2 nap állás után még 12.6V körül van.
2016. jan. 10. 18:18
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok Fórumtársak!

Kedves Kérdező!

Szia!

Én most járok hasonló cipobe, mint te, mikor feltetted a fenti kérdést a gyakori kérdásek-en. Az AGM-es VARTA akkum kezdi a végét járni. Remélem, hogy még menthető szulfátlanítással.

Neked sikerült megmentened az akkut az MXS 5.0-val, RECOND-módban?

Köszi, előre is!

Valaki másnak van tapasztalata, amit megosztana velem?

2020. jún. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!