CTEK MXS 5. 0 automata akkumulátor töltőről mik a vélemények, tapasztalatok, megéri az árát?
Itt mindent megtudhatsz:
Régebben gondolkoztam én is rajta, de sokalltam az árát. Végül vettem egy Aldis XS töltőt és nincs gondom vele. 3 éve használom, sokszor hetekig rajta van az aksin télen-nyáron, de bírja.
3 éve vettem egy ilyet. Használom, teszi a dolgát. Amire kitalálták, arra tökéletes.
A burkolat, összerakás is jó minőségű, nem kelt kínai piaci hatást. Az Aldi/Lidl-sel összehasonlítva a kábelek is sokkal vastagabbak, masszívabbak, a "doboz" nem kopogós vékony műanyag.
Nekem egy 20-ast megért egy jó töltő, hiszen nem egy-két évre vettem. Ez a pénz az autó egy éves fenntartásához képest is semmi.
Köszönöm. Én is sok évre vennék, pont azért, néztem ezt ki.
Kedves màsodik vâlaszló, te kipróbàltad màr régi akkun a Recond funkciót, hogy mit csinàl egy régi akksival, tényleg tud rajta segíteni?
Nagyon haldokló akkun még nem.
Az előző akkumat azért cseréltem, mert egyszer teljesen lemerült. Lehet hogy egy teljes feltöltéssel "recond"-dal még húzta volna egy darabig. De ekkor még nem volt töltőm (modern dízelt pedig nem "illik" betologatni) és az új akkut hamarabb kihozták, mint a töltőt. A töltőt egy fél év múlva vettem. Akkor rátöltöttem és kondicionáltam a fél éve lemerült akkut.
Szó nélkül feltöltötte és azóta is szépen tartja a töltést. 2-3 havonta rátöltögetek állagmegóvás gyanánt. De csak ezért kipróbálni nem tettem vissza az autóba.
Sziasztok Fórumtársak!
Kedves Kérdező!
Szia!
Én most járok hasonló cipobe, mint te, mikor feltetted a fenti kérdést a gyakori kérdásek-en. Az AGM-es VARTA akkum kezdi a végét járni. Remélem, hogy még menthető szulfátlanítással.
Neked sikerült megmentened az akkut az MXS 5.0-val, RECOND-módban?
Köszi, előre is!
Valaki másnak van tapasztalata, amit megosztana velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!