Mi történik akkor, ha egy Suzuki Swift nagysebességgel halad és egyszer csak kiszakad a hátsó kerék felfüggesztés?
Azt tudjuk, hogy ha az 1. keréknél van valami difi akkor kiborul a kerék, de mi van a hátsónál? Ott több dolog van ami tartja, kifordulni nem tud, de mégis mi történik, ha mégis bekövetkezik a baj?
"És még én vagyok a troll..."
Miért ki más?Mióta regisztráltál egyébről sem szól az oldal a közlekedési topicban,csak hogy tele van fosva a te "hogy tegyek a suzukimra ledes nappali fényt" / "mi van ha kiszakad valami" stb stb idióta,értelme nincs kérdéseiddel!
Miközben más suzukis kérdéseknél meg osztod az észt,meg bevallottan van 2 ilyen autód is,de rendesen nincs olyan nap,hogy ne írnál ki vagy 2-3 hajmeresztő/idióta/minden féle realitást nélkülöző suzukis agymenést!
És akkor csodálkozik a márka,hogy olyan a megítélése amilyen!Hát ha ilyen emberek vezetik/tartják őket,akkor ez szerintem nem csoda!
Mit osztom az észt? Csak válaszolok a kérdésre. Ezzel mi a baj?
Azzal meg pláne mi a probléma, hogy nappali menetfényt akarok feltenni a kocsira?
Ne etessétek a trollt!
Aranka, dobjunk össze pár karton tartós elemre a vibr.....dhoz?
...és hibás önértékeléssel.
pistike a négy béből, aki nem rég került ki az isofixes gyerekülésből, na az vagy te.
Egy hónapja állt félre egy szedan itt a budaörsi reptérhez vezető úton, kicsit csámpás hátső kerékkel..aztán egy másik Óbudán..
nem nagy ügy..az egyiket láttam alulról.. sajnos gondozatlan, karbantartás nélküli, okosban műszakiztatott, belül is lepukkant, végletekig lehasznált autó volt...húsz évig bírta..ez a gazdaságos autózás...egy forintot sem kell rákölteni.
hogy mi történik nagy sebességnél? hát izgalom lesz úrrá az árok, vagy az elválasztó sáv felé irányithatatlanul haladó autó vezetőjén...a többit majd a mentőben megtudjuk..
Mi történik akkor, ha egy Suzuki Swift nagy sebességgel halad?
Csoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!