Adott egy alapfelszereltségű 2006-os; 1,2 literes, benzines,64 lóerős (47 kW) piros színű Skoda Fabia Combi. Mit változtatnátok rajta?
A szüleimtől "örököltem" a kocsit, miután ők vettek másat maguknak. Alapjában véve jól megy. 154.000 KM, kizárólag csak márkaszervízben szervizelve. Városban mondjuk nagy a fogyasztása, és 120 felett szintén nagyon megugrik (pályán), és ennél a sebességnél már nagyon felpörög a motor is mivel kicsi (4000 fordulat felett). Belül szürke-fekete színkombináció; kívül piros szín; 185/60 gumik, 14 colos alufelni.
Ti mit változtatnátok rajta (Tennétek még bele vagy alakítanátok át)? Minden jó ötletet szivesen fogadok
Semmit. Nincs annál szánalmasabb, mikor a 64 LE-s kombi fábiát (és a hasonló társait) tunningolja valaki.
Tartsd rendben mind műszakilag mind esztétikailag és használd ésszel.
tényleg hagyd meg gyárinak.
nekem is gyenge a kocsi 1242ccm 82le,113Nm ,szívóbenzin,1040kg.
a 15collos alufelni 195/55 gumival érezhetően fog rajta.
nálad a helyzet rosszabb,64le,1100kg súlyhoz,gyári gyorsulása is nagyon rossz 16másodperc feletti.
ha alá dobnál egy jó kis felnit,szélesebb gumikkal,akkor meg olyan lomha lenne hogy csak na.
más meg nagyon nincs amihez lehet nyúlni mert a skoda fabia tipikusan olyan kocsi hogy bármi hozzá nyúlás csak ronthat rajta.
nem azért mert alapból szép lenne hanem mert nagyon rossz tuning alap.
#2-esnek igaza van!
Ez az a kategória amire annyit érdemes költeni, hogy tényleg patent műszaki állapotban legyen.
Minden más pénzkidobás és rosszabb esetben még nevetséges is.
Én max egy jobb hifit raknék bele a gyárinál, de ez megint igény kérdése, a legtöbb embernek elég, hogy szóljon valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!