10 évnél öregebb Toyota Yaris tulajdonosoktól kérdezem: elkezdte-e már azt a korszakát, amikor állandóan elromlik benne valami? Mennyire rozsdásodik a karosszéria?
Figyelt kérdés
(A kérdés bővebben: lecseréljük-e a 15 éves Skoda Feliciát 9 éves Toyota Yarisra. Mellette szól, hogy fiatalabb, most rokontól olcsón megkapnánk. Ellene szól, hogy így is gyűjtenünk kell még rá, drágább hozzá az alkatrész, és kisebb autó.)2015. dec. 29. 18:26
1/5 anonim válasza:
13 éves az enyém, (120000km) rozsda sehol. Eddig egy lengéscsillapítót, csomagtartó teleszkópot kellett cserélni (természetesen az olajat meg hasonló kopó alkatrészeket nem említettem) Vezérlés még a gyári. Hátsó kipufogódob kilyukadt 2 éve, akkor be lett hegesztve. Fogyasztása mostanra egész szépen beállít 4,7-4,9 körülire. Ennyit tudok mondani erről a kisautóról.
2/5 anonim válasza:
Benzines Toyotára ez nagyon nem jellemző, hogy egyszer csak összeomlik az autó és csőstül jönnek a hibák. Ez a német dízel autók jellemzője inkább.
Mi 280 ezer kilométerrel adtuk el a miénket, generátort kellett felújítani rajt. Szerintem vegyétek meg.
3/5 Beviz Elek válasza:
A tulajdonos vagy az autó legyen 10 évnél öregebb?
4/5 anonim válasza:
rokontól, olcsó 9 éves yarist?? NEM KRÉDÉS. ha nekem ilyen lehetőségem adódna, még én is megvenném, pedig nincs is igazán szükségem autóra. guruljatok be vele egy szervizbem egy 10-esért átnézik nektek, megmondják, ha valamit cserélni kell. De ez egy nagyon jó vételnek tűnik.
5/5 Gericke válasza:
Te fasz, árat nem is írt "De ez egy nagyon jó vételnek tűnik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!