Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vitáznak állandóan a...

Miért vitáznak állandóan a VW, Honda, BMW stb. tulajok?

Figyelt kérdés

Itt is olvasom mindig ez leszólja a VW-t, másik leszólja a BMW-t a harmadik meg a Hondát.

Múltkor már meg akartak verni itt a nethuszárok mert írtam egy poénosabb hozzászólást az egyik 1.9 TDI-s kérdésre...

Könyörgöm mindegyik csak egy autó... és minek szidni a másikat, meg odáig elmenni hogy fenyegetőzzünk verekedéssel?

Mondjuk általában azok szoktak kötekedni akik régebbi és olcsóbb autókkal járnak -.-

2015. dec. 29. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

" másik leszólja a BMW-t "

Mert irigykednek, hogy minekünk tellik benzinre és nem gond a 10-15literes fogyasztás, meg a többi alkatrész.

Persze majd jön, hogy a BMW -n nincs index meg nemtud parkolni, stb.

Előbb voltam nagybevásárláson és a jászberényi tesco parkolóban kb. minden harmadik köcsög minimum kettő helyet foglalt el. Díjnyertes egy csigazabáló tulaj volt aki a francia szutykával beált hosszába 3helyre!

Egy Bmw -t se láttam szabálytalanul parkolni!!!!!

A második "paraszt vagyok" helyet meg egy furgonos nyerte aki majdnem a bejárat melletti parkolohoz állt, de a furgon seggének a fele kilógott a sorból, még véletlen se a parkoló végében állna meg hanem a legszűkebb részre!

Na ezek után bárki mondhatja, hogy paraszt béjemvés vagyok! Az meg a másik, ha autópályán megyek 180-200 -zal a belsőben és látom a tükörben mögöttem közeledik valaki 2kiló felett én kihúzódok jobbra a külsőbe. Míg sok kis autó tulaj ha utolérem és villogok se képes kihúzódni, neki csak a belső jó 110es táblánál 109el!

Arra meg kíváncsi lennék, hogy mikor valakinek 1mFt alatti kocsija van a Bmw -nél gond és csoró paraszt, de egy más márkánál(pl. opel, vw, stb.) ott a kutyát nem zavarja, ha egy olcsóbb kocsija van.

Egy átlagos magyar bérből ami ugye sajnos súrolja a 2kilót, azért nem hiszem, hogy 1misinél drágább kocsit annyira öröm lenne venni. 4-5kilót keresnék egyből e32 lenne 12hengerrel nem csak sorhatos ötös. Érdekes erre olyanok beszólnak, hogy ócska öreg fos az e34 akiknek ugyan olyan öreg kocsijuk van( 3as golf, f astra, 1es swift, stb.) Na ez hogy van?????

Tudom csak a bmw öreg és csak a bmw -vel nem tudunk parkolni!

Másik mikor én új alkatrészre simán kiadok 1kilót akkor hülye a bmw tulaj, de az most jobb, ha műszakin nem "boritékkal" megy át? És olyanok mondják, akiknek műszakin csukott szemmel megy át az "átlagos márka".

Meg a gumim DOTja se 10éves, mint sok okoskodónak.

De ugye mindig a bmw a szar és a bmw tulaj a hülye, meg az nem tud közlekedni....

2015. dec. 29. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

#1 látom, az ünnepi feszültség kijött rajtad egy ilyen kritika formában :D

Amúgy, azért szólják le egymást, mert sznobok és némelyik már beteges fanatikusa a "saját" márkájának. Ők azok, akiknek mutathatsz más emblémát, richtig s@r :D igazából nekem már magas ez az egész, hogy másból (mint a leírásodban is írtad) miért vált ki agressziót bármilyen poén, ami neki nem tetszik.

2015. dec. 29. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

De könöyrgöm megszállot régi alfás vagyok csak tudom jól ennyi bevételből nem vállalnék be egy junior1300 -t vagy gtv6 -t és mivel a bmw éppeszű döntés így bmw tulajként tapasztalom mindig mi vagyunk a bunkók!

Elég volt csak nagybevásárlásra elmennem és minden 2. 3. kocsi gy parkolt, hogy öröm volt nézni!!!! Egy se volt bmw!!!!

A másik meg a méretük, ilyen yaris, meg polo, corsa méretű kocsik 2helyre ferdén de én a nagy tepsi ötössel betudok állni PONT a két vonal közé, se ide se oda ráhúzva, pont középre?

Viszont azt megfigyeltem eddig még egy márkával se tapasztaltam, hogy sávváltáskor egyből beengednek, csak ezzel :) Még mikor pestre tévedek a Hungárián is indexet kirakom és simán engednek be, pedig nem épp e60 :)

2015. dec. 29. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Ez a parkolasos dolog is olyan, hogy van az igazi taplo, a nem kinlodok vele, nehogy meghuzzam a masikat, inkabb hagyom igy es van az otthagyott. Utobbi a legjobb, csomoszor szembesulok vele :D most pl karacsonykor volt, hogy egy helyet nem talaltam teccoparkoloban, vegul volt egy ahova bealltam. Neztem, hogy a mellettem levo kis varosi cirkalonak kell a ket hely. szoval, en is csak igy birtam beparkolni. Mire visszaertem, a kis varosi pottom sehol, de ereztem, hogy valamelyik csaladtagom otthon csuklik :D ez a parkolasos tema szerintem teljesen markafuggetlen mondjuk egy bevasarlo parkolojaban, de teny, hogy neha en is lesek, hogy az hogy allt be oda.
2015. dec. 29. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:

3: Épp tegnap volt egy ilyen BMW F10 aki pont két helyet foglalt úgy hogy a vonal pont a kocsi közepénél volt, tehát direkt így állt be (később még megerősített ebben a tulaj). Én meg fogtam, betolattam mellé, de csak úgy fértem be a fal és a BMW közé hogy a vezetőoldali ajtót nem lehetett kinyitni. Se nekem, se a BMW-nek. Megvártam a tulajt, aki kisgyerekkel meg a feleségével jött. Na a gyerek előtt olyan káromkodást levágott hogy már nekem sértette a fülem pedig nem vagyok érzékeny ember.

A felesége legalább elnézést kért.

2015. dec. 29. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Csak a hülyék szekálják a másikat. A normálisak jól megvannak a saját autójukkal és legfeljebb kíváncsiak a másikéra.

A hülyeség meg nem márkafüggő. Mint ahogy a bunkóság sem az. Arányaiban nincs több hülye, vagy bunkó egyik márkánál sem.

2015. dec. 29. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem egyik márka sem zavar, a tulaj vezeti a kocsit és nem a kocsi a tulajt... szóval nem a márka hibája ha egy tulok ül benne.

A TDI-t sem önmagában azért szokták szidni mert az ami, hanem a sok tizenéves miatt, akik beleülnek és azt hiszik Ferrariba ültek és hivatásos versenyzők.

2015. dec. 29. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Van akik komplexusosak, és vagy valami más márkájú autójuk van, és szidnak BMW-t, Hondát, VW-t és minden egyebet, vagy mondjuk éppen a három említett márkából valamelyik van neki, és csak az az isten, a többi f0s. Tényleg sokszor már durva szituk alakulnak ki, sokan élet-halál harcot vívnak ebből a fanatizmusból.

De egyébként van egészséges konkurencia is a márkák között: például nekem Audim van, néha poénból beszólok a BMW-s haveroknak, ők is nekem, de elismerjük egymás autóit, és nem nézzük le a másikat.

Akik meg itt a neten keménykednek, azok sok esetben csak biciklivel, BKV-val, netán Volánnal járnak, és ezek f0sozzák a BMW-ket, Hondákat.

De van még egy veszélyes kategória, csak egy példát mondok: megveszi a gyerek élete első autóját, egy széthajtott 316-os BMW-t, és abból kiabál hogy a BMW istenkirály, és mondja nekem, akinek 7 éves 240 lóerős Audim van, hogy f0stalicska az összes Audi, és csak a BMW a jó. Valóban megtörtént eset :D

2015. dec. 29. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

A Vw-t istenítik csak. közbe nincs benne semmi, csak mindenkinek b3 b4 passat volt régen azt azt hiszik hogy mindegyik olyan jó. persze jobb mint a honda mert német.

viszont a BMW a legjobb ezek körül.

És viszont azt hozzá kell tegyem hogy én Audis vagyok. s lehet szabáyltalanul előzök néha, de csak mert nincs más választásom.

a dízelt viszont én is utálom fuj.

2015. dec. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!