Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olaszországból behozott...

Olaszországból behozott motorokról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mennyire vannak széthajtva, mennyire szervizelik, mire kell vigyázni?
2015. dec. 29. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Vegyes!

Vettünk olyan patika motort amit nemhogy olaszból hoztak be, de rossz hírnevű kereskedésből!

Én nem sok reményt fűztem hozzá, de megkértek nézem meg, egyből mondtam vegye meg!

Sokat hoznak be és sokszor pl. csúszott motor és ebájonrávadász a kereskedő egy hibátlanoldalidomot meg két lábtartót.

Volt sok köpedelem amiért egy forintot nem adnék.

Számomra nem érdekes, hogy olasz volt vagy sem, annyira vegyes a tapasztalat!

Akivel túrázok a második olaszból hozott kereskedőtől vett motorja van, az elsőnek női tulajdonosa volt névszerint az olasz forgalmit nézve.

Egyre vigyázz akár kocsi akár motor, ha külföldről hozzák beés nem a kereskedő helyezi forgalomba hanem te(vagy a te kérésedre és nevedre a kereskedőt megbízod) akkor ha papíron te leszel az első az olasz eladó után akkor reklamációval az olaszhoz fordulhatsz.

Rejtett hiba esetén ez cumi!

viszont, ha a kereskedő papíron szerepel nagyon drága lesz a motor vagy autó, mert úgy már nemtud susmásolni a számokkal és adózással!

99,9% külföldről hozott autónál,motornál a kereskedő nem szerepel egy papíron se! Szerelővel jól nézd át mit veszel!

2015. dec. 29. 16:40
 2/2 lupara ***** válasza:
Az én motorom is Olaszországból származik.Nem tudható hitelt érdemlően a benne levő km-er,az sem,hogy hányan használták.Ezzel szemben megállapitható volt,hogy nincs széthajtva,és figyeltek a szervizelésére is.Itt van a lényeg,nézzétek át igen alaposan a motort,ugyanúgy mintha hazai lenne.Nekem jók a tapasztalataim Olasz származású motorommal,figyeljetek,és egy kis szerencse sem árt,az minden használt jármű vételéhez kell.
2015. dec. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!