Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalatok Peugeot 208-assa...

Tapasztalatok Peugeot 208-assal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Új autóban gondolkozok. ez lenne az első új autóm és elébe gyerekkorom óta a Peugeot kocsik érdekelnek. Árban a 208as lennne jó, meg mondjuk elébe az tetszik a legjobban a most kaphatóak közül. 3,5-3,8 milliót költhetek rá, részben saját pénz, részben anyámé. 1.2-es motorral Active felszereltséggel gondolkozok. Szerintetek?

22 vagyok és egyik ismerősöm mintájára addig szeretném használni a kocsit amíg az utolsó csavar ki nem hullik alólam, ha 30 évbe telik akkor is, nem csak szórom a pénzt, előre leírom :) Köszi a válaszokat előre is:)

2015. dec. 9. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért 1.2-es motorra..... Már én 2.0 alatt nem is vennék autót. Messzire ne menj vele nyaralni
2015. dec. 9. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 30 evre ne tervezz 22 evesen, mert 26-30 evesen mar mashogy fotod latni a dolgokat, lehet nem is fog mar ugy tetszeni. Tovabba a gyartok is 5-15 ev hasznalatra terveznek mar manapsag. A motor az nyilvan nem egy erogep, de akkora autot szerintem azert elfogadhatoan mozgat(nem mindenki versenyezni akar).
2015. dec. 9. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ha törődik vele a gazdája akkor sokat kibír:) nekem tökéletes lenne a 1.2-es motor a 83 lóerővel, ettől nagyobb nem kell, mondjuk ha Magyarországon forgalmaznák az 1.5-ös 94 lovassal akkor azt venném :D
2015. dec. 10. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!