Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a vélemények, tapasztalato...

Moncsy21 kérdése:

Mik a vélemények, tapasztalatok a Peugeot 206al?

Figyelt kérdés
Nekem a 2000es verzió nagyon tetszik, első autóm lenne.
2015. ápr. 15. 14:23
 1/4 schocko ***** válasza:
Egy öreg bontószökevény...
2015. ápr. 15. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt érdemes elolvasnod.

Volt előző hónapban nálam egy 2005-ös. 2 napig. Ami engem zavart: A belseje borzasztó. Rosszul néz ki és gagyi is. Bár én magas vagyok, lehet azért, de borzasztó kényelmetlen vezetni. Minden alkalommal fájt a derekam, nagyon szar az ülése.

Előtte egy 2007-es Ford Fiesta volt nálam. Ég és föld a különbség, külsejét-belsejét tekintve mintha kb. 10 év lenne köztük. A Ford javára.

Ha mégis emellett döntesz, próbálj inkább fiatalabbat venni és a 3 ajtóst javaslom belőle maximum. A többi, pl. az 5 ajtós unalmas és csúnya.

2015. ápr. 15. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem a 2000es verzó ami nagyon tetszik( ez 3 ajtós) mivel kb 165cm így előnyömre válhat talán egy pici autó is :)
2015. ápr. 15. 17:44
 4/4 lupara ***** válasza:
Magasságod ideális a 206-os Peugeothoz.(Tényleg nem magasabb embereknek való).Az ülések rövidek és kemények,próbáld ki feltétlen.Ha jónak minősited,és az általános állapota is megfelel,első autónak jó lesz.Lehetőleg kerüld az 1.1-es 60Le-ös változatot.A linkben leirtakkal ellentétben nem fürge,és elég sokat fogyaszt.
2015. ápr. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!