Autóvásárlás előtt állok és nem tudok dönteni?
Figyelt kérdés
Munkakocsinak kéne, nem lenne kímélve. Kettő kiszemeltem van, nem érdekel más alternatíva. Az egyik egy Fiat Dobló 2002 1.9D (szívódízel), osztrákba egy házmesteré volt. Korához képest rendbe van és megfelel minden igényemnek, 600kért. A másik egy Citroen Jumpy 2008-as 1.6 Hdi motorral. 1,2ért. Melyik lenne jobb? Félek kissé a franciától, előző kocsi motorja is az volt és egy rakás xar az egész. Félek még az elektronikájától is plusz a turbó is elszállhat. A Dobló felé hajlok , arról átnéztem minden itéletet, de a Jumpyról az 1.6 motorral nem találtam. Esetleg valaki leirná miylen?2015. dec. 29. 11:54
1/5 anonim válasza:
Jumpyban utaztam elég sokat. Az is 1.6-os dízel volt. Annyit tudok elmondani hogy eléggé pörgött a motor nagy sebességnél tehát autópályára nem a legjobb. Hiányzott a kocsinak egy 6. sebesség.
2/5 A kérdező kommentje:
Most találtam róla itéleteket, irták is a hiányzó 6.ikot meg sok drága javítani valót. Ugy látom dobló lesz. Esetleg valaki tudna mondani vlamit róla?
2015. dec. 29. 12:12
4/5 A kérdező kommentje:
Már átnéztem mindet, Dobló lesz
2015. dec. 29. 15:43
5/5 alf válasza:
a fiat doblo ugyanaz az autó mint a citroen nemo vagy peugeot tepee, csak más a hűtőmaszkja... nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!