Üdv! Fékpofa kopás?
Egy napja fékezés közben súrlódó hangot hallok az autóm hátuljából. Elkophatott a fékpofa a dobféken?
ha igen, akkor mennyire tudom még használni? Ma még lenne egy fontos utam. Kibírná? Motorfék stb...
Hány km ment bele mióta cserélve lett, ha egyáltalán lett? Dobfék kevésbé kopik mint a tárcsafék, de azért az se örökéletű.
Mivel elég zárt így kosz elég valószínűtlen, hogy belement volna, marad a kopás.
Ahogy előttem is írták, a dobfék -különösen hátul- meglehetősen hosszú életű alkatrésznek nevezhető.
Megtudhatjuk, mennyi kilométer van abban a hátsó fékben, illetve, hogy mekkora táv az a mai "fontos út"?
/azt hiszem olyan arány-szám jön ki, aminek az ismeretében a "kibírná" kérdés okafogyott/
Nem akartam belegyalogolni a lelkedbe, de elképzelhető, hogy van abban a fékdobban akár 100ezer is.
Ha elfogadod, hogy nem a következő 100 kilométeren kell életed legnagyobb satu-fékjeit produkálnod, akár még az Újévet is megvárhatod azzal javíttatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!