Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autovasarlas elott allok 4eve...

Autovasarlas elott allok 4eve van jogsim tanulo kocsi megvolt azis toretlenul tavozott es sosem volt semmien kihagasom. Mindigis az e39 525d 530d tetszettek es csak manualisba. Igy jolenne tudni mik a tipushibakat esetleg fogyasztas?

Figyelt kérdés

sokat jarok nemetorszagba ott azert belbele szaladok a 160-180as tempoba de amugy nem vagyok az a szaguldos fajta.. inkabb csak cirkalok a cel fele es elvezem az utazast.

mindig odafigyeltem a szervizelesre, 8000kent olaj es egyben minden szuro csere, fekre is odafigyeltem nem az a fem a femmel de meg joaz!

2015. dec. 27. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3,0 TDI nem játszik? Abban tudok segíteni, nekem az van. Ca 10L az átlag. Ebben van város is és pálya is.
2015. dec. 29. 00:11
 12/13 A kérdező kommentje:
az mar az ujabb a6os de kezivel jatszat.. azisszep sot!
2015. dec. 29. 00:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Az enyém 2005- ös A6 C6.

Igen f@ssza kocsi, csak ugye mint mondtam, a dieselre lehet költeni. Porlasztók, stb... Csak a két garnitura gumi került közel fél millámba.

2015. dec. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!