Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek valakinek 4-5-6 kocsi?

Minek valakinek 4-5-6 kocsi?

Figyelt kérdés
Felvágásból? Kihasználni úgy se lehet ennyi.
2015. dec. 26. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ki tudja használni.

Mondjuk van egy elektromos autód a mindennapokra, van egy "hagyományos" autód, ha messzebre kell menni és nincs idő/lehetőség töltögetni az elektromosat, meg van egy-két olyan kocsid, amit élményautónak veszel. Sportkocsi(k) mondjuk.

2015. dec. 26. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem is szükséges, azért ki lehet használni.

Ha sok pénzem lenne, nekem is lenne jópár motorom :D Autó max. egy, az nem vonz, de van, aki szeret autózni. Ha megteheti, miért ne tarthatna egy terepjárót terepre meg ha annak a markáns kinézetére vágyik épp, egy kabrio, egy kifejezetten sportos autó, egy kényelmes s megfelelően erős autó a hosszú utakra, egy kisbusz a családi fuvarozásra, hát tudom én? Ezekből simán össze lehet vonni, de ha valaki élvezi, hogy minden céljához és hangulatához van egy autó s telik rá, akkor miért ne?

Sőt, lehet autót is gyűjteni s lehet egy veterán is a flottában :D

Sokkal kevésbé értem azt, ha egy nőnek 5 pár piros cipője van... OK, más piros meg az alakja is más, de akkor is :D Nekem 1 bakancsom van :D

Különbözünk, de ez nem baj.

2015. dec. 26. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Minek? Örömét leli benne. Ez ilyen egyszerű.

Miért gyártanak Rölls Royce-t? Mert igény van rá, fizetőképes kereslet.

Akinek ennyi kocsija va, vagy több, az nem felvágásból veszi, tartja, mert akkor drágább"menőbb" autói lennének..

mint ahogy számtalan nőnek van több tucat, vagy több száz cipője(is)...miért? mert örömét leli benne..

Miért van valakinek tíz-tizenöt csúcstelefonja? ..mert örömét leli benne..és... megteheti...

nekem csak egy autóm van, de mindig újat veszek...mert nem akarom a más telefingott, megúnt autóját használni...

miért van némelyik embernek több tízezres könyvtára? Mert van hol tárolni, és olvassa is őket(néha)...és megteheti...

nem vagyunk egyformák..szerencsére.

miért vásárolnak az emberek többmilliós karórát? ráadásul többet is...

és még számtalan talány..

2015. dec. 26. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Hobbi.

Van aki tart magának egy Mustangot mert ha ráér akkor azzal kerül egyet. Vagy oldtimerjei vannak és találkozókra jár velük

2015. dec. 26. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
nem mindegy? megteheti, megveszi. jo szorakozast kivanok neki hozza.
2015. dec. 26. 15:49
 6/8 anonim válasza:
Nekem is lenne ennyi autóm, ha megtehetném. Mindegyik más vezetési élményt nyújt.
2015. dec. 26. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 van és azért, mert nekem szükségem van mindig egy üzemképes autóra + az egyik jó futóztatni, sok mindent is el bírok vinni míg a másik városba szaladgálós ,,úri" kocsi.
2015. dec. 26. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van 4, ebből az egyiket a párom használja. Az egyikkel én járok minden nap, de van egy régebbi autóm, ami félig hobbi, félig második autó, ha valami okból nem tudok a másikkal menni. Van most egy régi Mercim is, ez veterán, mondjuk ennek tényleg nincs értelme, beismerem. Nyárig volt egy terepjáróm is, arra is szükség volt (lenne) mert gyakran ki kellett menjek terepre, illetve olyan volt mint egy kis furgon, nagyon sok minden belefért.
2015. dec. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!