Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legsúlyosabb büntetés,...

Mi a legsúlyosabb büntetés, ha úgy döntök jogosítvány/papírok nélkül motorozok ~1000ccm-n, a fenntartás érdekében?

Figyelt kérdés

Van egy 4,5milliós gép, amit beszámítással megtudnék venni, de ha fizetném rá a biztosítást, adót, akkor már normális alkatrészre nem maradna, tehát ha mindent fizetnék, jogosítványom volna rá, akkor 1 héten ha 2x tudnám vezetni, ahogy a pénzem engedi

Rendszám sem volna rajta, viszont azt meg egy jó akaró autós biztosan jelentené is az adott útvonalon...

2015. dec. 26. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szóval kamu...

Nem hiszem el, hogy egy 4,5 milliós gépet megvesz valaki, de alkatrészre már nem telik, s nem telik jogosítványra sem.

Fizetné a biztosítást, de azt vajon minek?

A rendszámot meg levenné, hogy messziről virítson róla: valami nem stimmel.

Nem kell ahhoz "jóakaró" elég egy olyan rendőr, aki nem annyira hülye, mint amit a kérdező ezek szerint feltételez a rendőrökről - leállítja, és megkérdezi, miért nincs a motoron rendszám....

Rendszám nélkül, jogosítvány nélkül közlekedve érvényes a kötelező biztosítás?

2015. dec. 26. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor jarsz majd anyagilag legjobbam mikor a hulye 18 eves fejeddel belerongyolsz egy sl mercibe es mikor felepulsz a gerinc toresbol biztositas hianyaban 30milliora perelnek a birosagon.
2015. dec. 26. 23:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Megint más amit kifizetsz egyszer, és az is amikor csak a teljesítményadó 50e ft, egy hátsó abroncs legalább ugyanennyi

2015. dec. 27. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a szerveimet felajánlanám donornak, hogy legalább valaki életben maradjon a hülyeséged miatt...

Ha ennyire nincs pénzed alkatrészre akkor vegyél egy 200 ezres Swiftet, ahhoz lesz pénz alkatrészre, jogsid autóra már ha jól vettem ki, az van, esőben nem ázol meg benne, igaz, a gyenge kasztni nem fog megmenteni egy balesetnél, de a halálozási rátád ugyanakkora abban is mint ha jogsi nélkül vezetnél motort, de legalább akkor a szabályokat betartanád!

2015. dec. 27. 02:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem szoktam az ilyen hülye kérdésekre reagálni,de...

Értem én,hogy butul a magyar lakosság,de ennyire? Ha nincs rendszámod,előbb-utóbb megállítanak.Ha van,jó eséllyel soha.4,5 millióért nem tudom milyen beszámított gépet akarsz venni,annál sokkal olcsóbb motorok is vannak jelen kategóriában.Ha volna ennyi pénzed(szerintem még 45ezred sincs),akkor első dolgod volna márciusban elmenni,jogosítványt szerezni,majd,egy normális bőrruha-garnitúrát vennél,aztán vennéd meg a kiszemelt motort.Értem én,hogy jó poén ennyi hülyeséget kiírogatni ide,de szerintem inkább szégyen.

2015. dec. 27. 07:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudod, az a baj, hogy jogsival is meg biztosítással sem lehet biztosan elkerülni a börtönt, ha egyébként nagyon hülye vagy. Márpedig nálad úgy látom fennáll ennek a veszélye.
2015. dec. 27. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Tegyél meg egy szívességet! Anyukáknak kamuzz inkább a féléves bizonyítványról! Köszönjük...

50ezer forintot sajnálsz a teljesítmény adóra (fingod sincs hogy mennyi a valóság, de csak azért se mondom meg) akkor miben fogsz motorozni? Pólóban meg strand papucsban?

2015. dec. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!