Mi a legsúlyosabb büntetés, ha úgy döntök jogosítvány/papírok nélkül motorozok ~1000ccm-n, a fenntartás érdekében?
Van egy 4,5milliós gép, amit beszámítással megtudnék venni, de ha fizetném rá a biztosítást, adót, akkor már normális alkatrészre nem maradna, tehát ha mindent fizetnék, jogosítványom volna rá, akkor 1 héten ha 2x tudnám vezetni, ahogy a pénzem engedi
Rendszám sem volna rajta, viszont azt meg egy jó akaró autós biztosan jelentené is az adott útvonalon...
Akinek nincs pénze banánra, ne vegyen majmot se.
Jogosítvány nélkül pedig potenciális gyilkos vagy, az ilyennek nyugodt lelkiismerettel kívánok olajdoltot a térdig döntős kanyarban, szalagkorlát nélkül...
Remélme felnyom valaki, mielőtt nagy bajt csinálsz.
A legsúlyosabb büntetés pedig itt van.
https://www.youtube.com/watch?v=RlvzgfmLkIY
Mindenképpen végrendelkezz úgy, hogy a sisakkamerád felvételét a halálod után a rokonok feltehessék a netre, hátha egy értelmesebb hülyegyerek inkább jogsit szerez előbb.
Bocsánat, kedves előző, nem akartam személyeskedni :) :P
Néhai Kemény Henrik bábfigurája maga a megtestesült értelem azokhoz képest, akikről beszéltem
Nem kell ehhez jóakaró autós. Én biztos felnyomnálak a rendőrségen.
Üdv,
Egy motoros
Szerintem anyagilag sem éri meg, bár ehhez nem értek.
Viszont miért nem veszek 1-2 millióért motort, jogsit, rendes ruhát és még bele egy csomó km-t? Sokkal jobban járnál. Ha az neked kevés és drága motor kell, akkor spórolj még.
Az se szép, ha valaki valami apró motorral nyomja jogsi nélkül csórón, de azt egy fokkal jobban megértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!